Heritage

De BMW R 18

De flyline is gestrekt en laag. Het stalen frame met dubbel subframe omvat de geweldig vormgegeven motor, die de aanwezigheid van de machine indrukwekkend onderbouwt.  Daarbij komen nog talloze individuele uitrustingsopties: bij de R 18 gaat het om maximaal minimalistisch voor een maximale individualiteit. 

DE BMW R NINE T

CUSTOM BIKE VAN BIQER.

Motorrijden zoals het ooit bedoeld is. Puur, daarvoor staat de BMW R nineT. Een combinatie van nonchalante looks, spontane krachtsontwikkeling en een geweldig geluid. Door zijn variabele achterframe is de nineT in een handomdraai van roadster met passagierszit te veranderen in een caféracer met een slanke aluminium stroomlijn. BIQER is je graag behulpzaam.

Hart van de R nineT is de klassieke luchtgekoelde boxermotor van 110 pk (81 kW) met de uitlaat aan de voorzijde. Qua emissie en veiligheid heb je de laatste stand der techniek. Want de motor voldoet aan emissienorm EU4 en je rijdt met standaard ABS en ASC (Automatic Stability Control) is als optie leverbaar.

BMW R NINE T PURE

BIQER'S NAKED BIQER.

Hoe mooi is het om terug te gaan naar de essentie van motorrijden? In design en in rijbeleving? Vanuit die gedachte ontwikkelde BMW Motorrad de R nineT Pure - in stemmig zwart met blank metaal. Helemaal puur. En BIQER heeft talloze mogelijkheden voor je om deze machine tot in de details te customizen.

Net als vroeger is de luchtgekoelde tweecilinder boxer goed zichtbaar - nu met 110 pk (81 kW) en een koppel van 116 Nm. Qua milieu en veiligheid heb je de laatste stand der techniek. Want de motor voldoet aan emissienorm EU4 en je rijdt met standaard ABS en ASC (Automatic Stability Control) is als optie leverbaar.

DE BMW R NINE T RACER

LEGENDARISCHE RACEMOTOR VOLGENS BIQER.

Met de R nineT Racer beleef je sportief rijplezier zoals dat in de jaren 70 op het eiland Man heel gewoon was. Je zit achter een klassieke stuurkuip in de kleuren van BMW Motorsport. Met lage stuurhendels in clipon-stijl. Van de markante boxersound krijg je nooit genoeg. Klaar voor de vrije training bij BIQER?

Achter de klassieke looks gaat een moderne luchtgekoelde boxer schuil: 110 pk (81 kW) en een koppel van 116 Nm. Veel meer dan de legendarische R 90 S. Bovendien beschik je met standaard ABS en ASC (Automatic Stability Control) over state of the art assistentiesystemen.

DE BMW R NINE T SCRAMBLER

GOUDEN TIJDEN HERLEVEN BIJ BIQER.

In de BMW R nineT Scrambler herleven de Gouden Tijden van de motorfiets. Het zijn de favoriete machines van filmsterren als Marlon Brando en Steve McQueen in de jaren 70. Ontdek bij BIQER alles wat deze machine zo geliefd maakt.

Je rijdt net zo gemakkelijk door de stad als over het strand - voorvork met rubber balgen, een hoge uitlaat en gietwielen met noppenbanden. De 1200 cc boxer zorgt met zijn 81 kW (110 pk) voor een dynamische rijbeleving.

DE BMW R NINE T URBAN G/S

PARIS-DAKAR HERLEEFT BIJ BIQER.

Een stoere boxer die met zijn witte tank en rode buddyseat meteen doet denken aan de R 80 G/S, onze eerste Paris-Dakar winnaar. Maar dan wel met alle technologie en veiligheid van nu. En met talloze customizing-opties kunt je de Urban G/S samen met BIQER zo offroad of retro maken als je maar wilt.

Je ziet een winnaar uit de jaren 80. Maar je voelt de power van een moderne, luchtgekoelde boxer: maar liefst 110 pk (81 kW) uit 1.170 cc. En met opties als een motorbeschermbeugel, carterbeschermplaat en een koplampraster kun je zijn offroad kwaliteiten nog versterken. En ABS is uiteraard standaard.