Het werkplaatsteam

De BMW Motorrad werkplaats van BIQER

Onze monteurs

Opgeleid voor de beste service

Onze monteurs hebben een passie voor motorfietsen, in het bijzonder BMW. Met een zeer uitgebreide kennis van dit prachtige product kunnen zij service bieden op het hoogste niveau. Door jarenlange BMW ervaring zijn zij in staat om snel en efficiënt de meest uiteenlopende onderhoudsbeurten, reparaties en diagnoses uit te voeren. Met behulp van onze BMW voertuigdiagnosecomputer, en de jaarlijkste trainingen bij de BMW Training Academy zijn onze monteurs bekend met de nieuwste software om snel en kundig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Jan

Werkplaatschef

Nog voor hij naar de middelbare school ging werkte Jan al aan motoren. Hij kreeg al snel een bijbaan bij een groot motorfietsenbedrijf. Na de vakopleiding aan het Koning Willem I college heeft hij ook zijn studie voor Technisch Specialist afgerond. Jan is dé diagnosespecialst en draait zijn hand niet om voor een ingewikkelde storing. Daarnaast is hij zeer creatief ingesteld. Voor iedere klantenwens heeft hij een passende oplossing.

Tim

1e monteur

In zijn vrije tijd klimt Tim graag op zijn trial motor om over de grootste obstakels te springen. Hij heeft, net als de rest van ons team, van zijn hobby zijn werk kunnen maken. Tim is inmiddels meerdere jaren een betrouwbare kracht in onze werkplaats. Hij weet als geen ander hoe een motorblok in elkaar steekt. Sterker nog, dit vindt hij het mooiste aan het werk dat er is. Een motorblok compleet demonteren, de defecte onderdelen vervangen en het geheel weer assembleren, dat is een van zijn vele sterke punten.

Michel

Technisch Specialist

Michel heeft sinds kort de stap gemaakt van een autobedrijf naar BIQER. Het inwendige vlammetje dat motorfietspassie heet is aangewakkerd. Michel heeft een decennium aan ervaring als Technisch Specialst bij een autodealerbedrijf, en neemt een grote brok kennis mee. Met een compleet scala aan kwaliteiten op het gebied van onderhoud, reparaties en diagnose zijn we zeer verheugd hem te mogen verwelkomen bij BIQER. Kom gerust eens langs in de werkplaats om kennis te maken!

Thomas

Partsmanager

Thomas heeft veel ervaring in magazijnbeheer en onderdelenverkoop, en dat kun je merken. Hij werkt al jaren onder de vlag van BMW waardoor hij een uitgebreide kennis heeft vergaard van onderdelen, magazijnbeheer en computersystemen. Van onderdelen voor een motor tot motorkleding en accessoires, Thomas weet exact met welke onderdelen hij het beste van dienst kan zijn.

Jeroen

Aftersales manager

Nog tijdens de opleiding tot Automotive Manager is Jeroen gaan werken bij een autodealerbedrijf. Na hier de fijne kneepjes van het vak te hebben geleerd heeft hij de overstap enkele jaren geleden naar BIQER gemaakt. Motorfietsen zijn van kinds af aan al een passie. Toen de mogelijkheid kwam om van zijn passie zijn werk te maken heeft hij geen moment geaarzeld. Hij draagt graag bij aan een prettige en ontspannen werksfeer, omdat hij gelooft dat mensen die goed in hun vel zitten effectiever kunnen werken. Openheid en transparantie zijn dingen die bij hem hoog in het vaandel staan.

Review

Topservice!! Na afleveren van de motor bleek er een spontaan onvoorzien defect te zijn. Ze kwamen de motor meteen ophalen en na reparatie weer keurig thuis afleveren terwijl ik toch op een flinke afstand van de zaak woon.
J. van Aken