Tour

DE BMW R 1250 RT

DE STAD UITDAGEN.

De R 1250 RT is jouw perfecte metgezel voor op reis: de legendarische BMW ShiftCam boxermotor rijdt net zo krachtig over provinciale wegen dicht bij huis als over bochtige bergpassen. Door het nieuwe front doet de motorfiets dynamischer en slanker aan. Met de gevarieerde features als het extra grote 10,25" TFT-display of de Active Cruise Control geniet je onderweg van extra comfort. Je kijkt aan het eind van de dag ontspannen terug en weet: de volgende rit is altijd de mooiste.

DE BMW K 1600 GT

DYNAMISCHE REISMACHINE VAN BIQER.

Verre reizen maken, veel beleven, ontspannen zitten en toch bijzonder dynamisch rijden gaan volgens BIQER heel goed samen. Dat bewijst de BMW K 1600 GT met zijn iconische 160 pk (118 kW) sterke zescilinder. De sportief gestroomlijnde kuip biedt alle comfort. En de 6-in-2 uitlaat omlijst het geheel met een sportieve sound.

In 3,2 seconden naar de 100 km/h zegt voldoende over de sportieve kwaliteiten van deze grote zescilinder. ABS Pro garandeert veilig remmen, zelfs in bochten. En het standaard ESA ((Electronic Suspension Adjustment) zorgt ook bij volle dwarsligging in bochten voor ongekend veercomfort.