Tour

DE BMW R 1250 RT

DOE HET OP JOUW MANIER.

De nieuwe BMW R 1250 RT geeft je - meer dan ooit tevoren - vrijheid. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor superieure, vloeiende loopeigenschappen van het motorblok en daarnaast veel comfort. Voor snel bochtenwerk en een enorm koppel voor op de rechte stukken.

De nieuwe 2-cilinder boxermotor met zijn vermogen van 100 kW (136 HP) en cilinderinhoud van 1.254 cc laten je moeiteloos het platteland ervaren. En jouw RT is uniek dankzij nieuwe individualiseringsopties: het is jouw reis, het is jouw motorfiets.

DE BMW K 1600 B

DE LANGEAFSTANDMACHINE VOLGENS BIQER.

Achter de ruit van deze iconische zescilinder is het aan één stuk door genieten geblazen. En alles wat je onderweg nodig hebt kan in die fraai aflopende koffers. Het gevoel van onbegrensde vrijheid valt nauwelijks te beschrijven. Maar door een proefrit bij BIQER kun je de smaak al aardig te pakken krijgen.

Rijden met een 1.600 cc zescilinder is een indrukwekkende belevenis. Alles gaat even moeiteloos en ontspannen. Met een kleine polsbeweging mobiliseer je 160 pk (118 kW). En je beschikt al vanaf verhoogd stationair toerental over driekwart van het maximum koppel. En de achteruitrijassistent maakt manoeuvreren kinderspel.

DE BMW K 1600 GRAND AMERICA

THE AMERICAN DREAM BIQER.

De passie voor ontspannen reizen over eindeloze highways is overgewaaid uit de USA. Compleet met alle luxe voor rijder en passagier. Daarvoor heeft de K 1600 Grand America alles in huis: overweldigende krachtsontwikkeling en een ongekend rijke uitrusting. Zijn aflopende achterkant met veel bagageruimte is geïnspireerd op US custom bikes.

Zorgeloos cruisen met de ongeëvenaarde souplesse van een 160 pk (118 kW) zescilinder. Vanaf verhoogd stationair toerental beschik je over driekwart van het maximum koppel. En de achteruitrij assistent maakt manoeuvreren kinderspel.

DE BMW K 1600 GT

DYNAMISCHE REISMACHINE VAN BIQER.

Verre reizen maken, veel beleven, ontspannen zitten en toch bijzonder dynamisch rijden gaan volgens BIQER heel goed samen. Dat bewijst de BMW K 1600 GT met zijn iconische 160 pk (118 kW) sterke zescilinder. De sportief gestroomlijnde kuip biedt alle comfort. En de 6-in-2 uitlaat omlijst het geheel met een sportieve sound.

In 3,2 seconden naar de 100 km/h zegt voldoende over de sportieve kwaliteiten van deze grote zescilinder. ABS Pro garandeert veilig remmen, zelfs in bochten. En het standaard ESA ((Electronic Suspension Adjustment) zorgt ook bij volle dwarsligging in bochten voor ongekend veercomfort.

DE BMW K 1600 GTL

EERSTEKLAS REISMACHINE VOLGENS BIQER.

De BMW K 1600 GTL is bedoeld voor ervaren motorrijders met grote plannen. Voor verre reizen, elegant en helemaal in stijl. In de visie van BIQER is dat mooist met een legendarische zescilinder van 160 pk (118 kW) - achter een comfortabele kuip, een elektrisch verstelbaar windscherm en buddyseatverwarming. En natuurlijk heel veel bergruimte.

Alles is gericht op maximaal rijplezier en genieten van al het moois waar je onderweg langskomt. En of je nu alleen of met passagier op reis gaat: naar de ideale dempingsafstelling en het meest comfortabele veercomfort heb je geen omkijken. Daarvoor zorgt het standaard Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment). Bij BIQER kun je er (samen) mee kennismaken.