Urban Mobility

De BMW CE 04

The silent revolution

Je beweegt je door de steden en metropoolregio's van deze wereld. Precies daar, waar elk project de eerste stap voor het volgende nieuwe idee is. En ook jij kent geen stilstand. Wij kennen deze meeslepende dynamiek. Want van hieruit ontwikkelen wij al meer dan 10 jaar oplossingen en concepten voor stedelijke elektromobiliteit, wat tegenwoordig meer betekent dan van A naar B te komen. Vanuit dit jarenlange leiderschap in innovatie luidt de BMW CE 04 een nieuw designtijdperk in en past met zijn intelligente Connectivity-oplossingen naadloos in jouw dagelijks leven - van navigatie tot kleding. Heel eenvoudig #PluggedToLife.

BMW C 400 X

MIDDENKLASSE SCOOTER VAN BIQER.

Met de nieuwe BMW C 400 X heeft BIQER een maxi-scooter in de middenklasse. Deze krachtige 350 cc eencilinder met continue variabele transmissie (CVT) is ideaal voor het omzeilen van dagelijkse files in het woon/werkverkeer. En met zijn vermogen van 34 pk (25 kW) is rijbewijs A2 voldoende.

De optionele BMW Motorrad Connectivity is een innovatie waar je echt iets aan hebt. Daarmee is je smartphone rechtstreeks verbonden met je scooter: dus heb je onderweg je favoriete muziek, navigatie op het display en handsfree bellen met je vrienden. Proberen?

De BMW C 400 GT

De stad in een nieuwe dimensie.

Wat maakt een stad interessant? De verscheidenheid aan mensen? De trends die hier ontstaan? De talrijke mogelijkheden? Het is de combinatie ervan! Om dat te ontdekken, is behoorlijk wat conditie nodig - en een metgezel die ook bij langere ritten door het gevarieerde stadsleven met je meekomt en comfort biedt: de BMW C 400 GT.

Hij brengt de stad tot leven en vergroot jouw radius, net als jouw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize-scooter heb je in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer je buiten de stad onderweg bent. Ontdek jouw stad in een nieuwe dimensie met de C 400 GT en geniet van de vele andere dingen die jouw stad interessant maken.