Urban Mobility

BMW C Evolution

BIQER'S ELEKTRISCHE MAXI-SCOOTER.

Met de BMW C evolution kun je al helemaal elektrisch gaan rijden - zonder ook maar iets aan rijplezier in te leveren. De krachtige aandrijving van deze elektrische maxi-scooter is niet alleen beter voor het milieu. Met zijn maximum vermogen van 35 kW (48 pk) en 72 Nm koppel ben je ook snel op je bestemming.

Van zijn actieradius tot zo'n 160 km heb je de hele dag veel plezier. Ontdek daarom tijdens een proefrit met demo van BIQER alle voordelen van elektrisch rijden. Bijvoorbeeld op de route van je woning naar je werk. En stel je alvast eens voor hoe gemakkelijk het is om je scooter 's nachts gewoon thuis weer op te laden ...

BMW C 650 GT

BIQER'S COMFORTABELE MAXI-SCOOTER.

Je zult aangenaam verrast zijn. Over hoe opgewekt je ermee op je werk verschijnt. En hoe snel je weer thuis bent. Je partner krijgt weer zin in een weekendje weg. En dat is helemaal waarvoor deze 650 cc maxi-scooter bedoeld is. Maak dus samen een proefritafspraak met BIQER.

Het mooie van de BMW C 650 GT is de combinatie van een royale kuip met een hoog windscherm en een comfortabele buddyseat. In het opbergvak passen 2 helmen. ABS en ASC zijn standaard. En de optie Side View Assist waarschuwt u voor voertuigen in de dode hoek van uw spiegels.

BMW C 400 X

MIDDENKLASSE SCOOTER VAN BIQER.

Met de nieuwe BMW C 400 X heeft BIQER een maxi-scooter in de middenklasse. Deze krachtige 350 cc eencilinder met continue variabele transmissie (CVT) is ideaal voor het omzeilen van dagelijkse files in het woon/werkverkeer. En met zijn vermogen van 34 pk (25 kW) is rijbewijs A2 voldoende.

De optionele BMW Motorrad Connectivity is een innovatie waar je echt iets aan hebt. Daarmee is je smartphone rechtstreeks verbonden met je scooter: dus heb je onderweg je favoriete muziek, navigatie op het display en handsfree bellen met je vrienden. Proberen?

De BMW C 400 GT

De stad in een nieuwe dimensie.

Wat maakt een stad interessant? De verscheidenheid aan mensen? De trends die hier ontstaan? De talrijke mogelijkheden? Het is de combinatie ervan! Om dat te ontdekken, is behoorlijk wat conditie nodig - en een metgezel die ook bij langere ritten door het gevarieerde stadsleven met je meekomt en comfort biedt: de BMW C 400 GT.

Hij brengt de stad tot leven en vergroot jouw radius, net als jouw digitale verbinding met de wereld. Want met deze midsize-scooter heb je in de stad net zo veel comfort en wendbaarheid als wanneer je buiten de stad onderweg bent. Ontdek jouw stad in een nieuwe dimensie met de C 400 GT en geniet van de vele andere dingen die jouw stad interessant maken.