Adventure

De BMW R 1300 GS

VOLG NIET, LEID DE WEG.

Samen groeien we boven onszelf uit. Hier buiten word je de beste versie ooit van jezelf. Jij rijdt voorop. Jij neemt elke helling en elke bocht met groot gemak. Ook in het terrein doet niemand je wat. Wat jou drijft: je moed, geloof in jezelf en mijn krachtige aandrijving. Samen stellen we nieuwe normen en leven we de #SpiritOfGS.

DE BMW R 1250 GS ADVENTURE

DE WEG IS DE BESTEMMING.

De nieuwe BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd.

Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou.

DE BMW F 900 GS

HONGER NAAR UITDAGINGEN

Hier begint het: je volgende avontuur dat je zal brengen waar vrijwel niemand anders komt. Maar wel jij en je GS. Over rotsen en grind, door wind en water, in diepe kuilen en de hoogste heuvels. Vreugde in je hart, zand tussen je tanden, adrenaline in je bloed – helemaal in je element en in de flow van #SpiritOfGS

DE BMW F 900 GS ADVENTURE

JOUW BEGELEIDER BIJ ELK AVONTUUR

Je hunkert naar actie? Jouw GS wacht al op je. Klaar om de wereld te verkennen: verschillende klimaten, hoogtes en horizonnen. Met onze reis-enduro kun je ontspannen toeren. Alleen of met twee, met voldoende comfort voor iedereen. Je ademt de #SpiritOfGS en weet dat je steeds op je GS kunt vertrouwen. Voor een korte sprint of een lange toer: met zijn krachtige paralleltwin blijf je zelfverzekerd in elke situatie.

DE BMW F 800 GS

JOUW TICKET NAAR AVONTUUR

Wat er ook op de weg voor je ligt, op deze motorfiets kun je vertrouwen: Dankzij de nieuwe, krachtigere motor en vele andere upgrades is de F 800 GS je perfecte begeleider voor korte of lange tochten. Pak je tas, neem je vrienden mee en je bent al op weg. Samen verken je nieuwe paden en beleef je onvergetelijke avonturen. Je beleeft de #SpiritOfGS van dichtbij, luistert naar het knisperende kampvuur en laat het alledaagse leven gewoon achter je.

DE BMW G 310 GS

LICHTVOETIGE GS VOLGENS BIQER.

Zijn snavel en flyline maken deze krachtige eencilinder in één oogopslag een BMW. En dankzij de voor elke GS zo kenmerkende zitpositie is het heel relaxed rijden - voor élk postuur en met rijbewijs A2. Zin in een proefrit met de lichtvoetige BMW G 310 GS van BIQER?

De naar achteren hellende 313 cc eencilinder draait maar liefst 9.500 t/min en ontwikkelt daarbij 34 pk (25 kW) - Voordelen van dit onconventionele motorconcept volgens BIQER: benzineverbruik van slechts 3,3 l/100 km (1 op 30) en een lager zwaartepunt. Voor moeiteloos rijplezier in de stadsjungle en op onverhard.