Adventure

DE BMW G 310 GS
LICHTVOETIGE GS VOLGENS BIQER.

Zijn snavel en flyline maken deze krachtige eencilinder in één oogopslag een BMW. En dankzij de voor elke GS zo kenmerkende zitpositie is het heel relaxed rijden - voor élk postuur en met rijbewijs A2. Zin in een proefrit met de lichtvoetige BMW G 310 GS van BIQER?

De naar achteren hellende 313 cc eencilinder draait maar liefst 9.500 t/min en ontwikkelt daarbij 34 pk (25 kW) - Voordelen van dit onconventionele motorconcept volgens BIQER: benzineverbruik van slechts 3,3 l/100 km (1 op 30) en een lager zwaartepunt. Voor moeiteloos rijplezier in de stadsjungle en op onverhard.

DE BMW F 750 GS
STADSENDURO VOLGENS BIQER.

Met een BMW F 750 GS van BIQER kun je een nieuw en avontuurlijk leven beginnen. Woon/werkverkeer wordt met deze 77 pk (57 kW) twin net zo leuk als een vakantiereis. Dat komt door de unieke combinatie van moeiteloze handling en een lage zithoogte. En dat alles met een uitstekende koersvastheid op élke ondergrond.

Met de optie Connectivity heb je veilige verbinding met de buitenwereld en navigatie op je display. Volgens BIQER net zo belangrijk als het veilige gevoel van met beide benen bij de grond kunnen. De lage zithoogte van 815 mm maakt deze machine ideaal voor opstappers en mensen met een kleiner postuur.

DE BMW F 850 GS
BIQER'S REISENDURO.

In fascinerend design en met nieuwe technologie gaan de BMW F Serie GS modellen van BMW Motorrad je nog meer rijplezier bieden. Ongecompliceerder en met een geweldige sound. De nieuwe BMW F 850 GS heeft gewonnen aan power en toerkwaliteiten. En met de optie Connectivity heb je veilige verbinding met de buitenwereld en navigatie op je display.

De krachtige staande twin levert maar liefst 95 pk (70 kW) en een koppel van 92 Nm. En met de karakteristieke flyline en zijn ontspannen zithouding heeft de F 850 GS alles in huis wat de GS boxermodellen zo succesvol maakt. Maar of dit model ook perfect bij jou en bij je plannen past laat BIQER je graag zelf ervaren.

DE BMW F 850 GS Adventure
DE WERELD VOL AVONTUUR.

Het onbekende, dat trekt je: je spullen pakken, de deur uit, op pad. En het liefst een flink eind! En niet alleen over de gebaande paden. Met de BMW F 850 GS Adventure verover je nieuw terrein, sta je open voor nieuwe avonturen, voor de tocht - het maakt niet uit waarheen.

Deze reisenduro is bedoeld voor de echte avonturiers. Voor mensen voor wie geen doel te ver en geen route te afgelegen is. Beleef de wereld met een nieuwe metgezel: een die zowel betrouwbaar als robuust is en zoveel kracht heeft dat hij jouw nieuwsgierigheid kan bijbenen: de nieuwe F 850 GS Adventure.

DE BMW S 1000 XR
BIQER'S ALLROAD SUPERBIKE.

Met een BMW S 1000 XR beleef je de weg zoals nog nooit eerder: met overzicht en comfort voor verre reizen. Volgens BIQER gaat er zelfs een nieuwe belevingswereld voor je open. Het is een ideale machine als je niet wilt kiezen tussen een pure sport- en een echte avonturenmachine.

Je rijdt met een 165 pk viercilinder waarvoor geen parcours te snel is. En een machine waarvoor geen berg te hoog is. Met standaard twee rijmodi, 'Rain' en 'Road' plus ABS en ASC. In een ontspannen rechtop zitpositie is het puur genieten geblazen. Ontdek het zelf bij je BMW Motorrad dealer in Eindhoven.

DE BMW R 1200 GS
BIQER'S AVONTURENMACHINE.

Met de BMW R 80 G/S introduceert BMW in 1980 een nieuwe categorie motorfietsen. Met de G van het Duitse Gelände en de S van Strasse voelt deze machine zich in het terrein net zo thuis als op de weg. En met verbluffende overwinningen in de Rally Paris-Dakar start een succesvolle modelserie die steeds verder is geperfectioneerd.

Met zijn snavel, dynamische flyline en de markante boxermotor is de huidige R 1200 GS in één oogopslag herkenbaar als de grote avonturenmachine van BMW. Met zijn moderne lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder beschik je over 125 pk (92 kW) en een koppel van 125 Nm. Allemaal met standaard rijmodi 'Rain' en 'Road, ABS en ASC.

DE BMW R 1200 GS ADVENTURE
BIQER'S ULTIEME AVONTURENMACHINE.

Zin in verre reizen, zin in in het avontuur. In zijn robuuste outfit met bescherming tegen weer, wind en keien is de R 1200 GS Adventure klaar voor het Grote Werk. En dat is volgens BIQER precies wat 'Adventure' in de type-aanduiding belooft. En zijn grote 30 liter tank onderstreept dat nog eens.

Met de lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder beschik je over 125 pk (92 kW) en een machtig koppel van maar liefst 125 Nm. En dat alles met standaard rijmodi 'Rain' en 'Road, ABS en ASC. BIQER adviseert je met veel plezier over de opties waarmee je je GS kunt afstemmen op je plannen. Bijvoorbeeld met de grote aluminium koffers ....

DE BMW R 1250 GS
MET NOG MEER DRANG NAAR AVONTUUR.

De nieuwe BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de nieuwe BMW R 1250 GS zal je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren.

De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebeid. Nieuwe stijlvarianten en lakkleuren, talrijke technische details en spannende individualiseringsopties versterken het karakter van de nieuwe BMW R 1250 GS.

DE BMW R 1250 GS ADVENTURE
DE WEG IS DE BESTEMMING.

De nieuwe BMW R 1250 GS Adventure is gemaakt voor jouw uitdagingen. Onherbergzame trajecten, moeilijke omstandigheden en de meest afgelegen bestemmingen: daarvoor is de koning van de reisenduro's in de wieg gelegd.

Met de vergroting van de cilinderinhoud tot 1254 cc en het vermogen naar 100 kW (136 PK) heb je nog meer power voor de wildernis, de woestijn of de secundaire weg. Absoluut nieuw is de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam – deze biedt je power in elk toerengebied en geeft de boxermotor een nooit eerder geziene loop. Welk avontuur je ook aantrekt, de BMW R 1250 GS Adventure is klaar voor elke reis met jou.