BIQER Specials

Jouw BMW, maar dan volledig naar wens

Welkom bij BIQER, waar je de meest unieke en op maat gemaakte custom motorfietsen die je nergens anders zult tegenkomen. Hiermee zetten we nét dat stapje extra om jouw motor uniek en compleet in stijl aan te kleden. Of het nu gaat om uitzonderlijk hoge kwaliteit spuitwerk, wrappen van koffers, of ons bijzonder grote assortiment aan accesoires, bij BIQER ben je altijd op het juiste adres. onze motorfietsen zijn mede ontworpen en gebouwd door gepassioneerde monteurs die jaren ervaring hebben opgebouwd in het bouwen van specials.

Hieronder vind je een greep uit onze specials uit het verleden. 

BMW R 18

Bobber custom

Deze unieke BMW R 18 voorzien van origineel BMW bobber kit, maar dan met net even wat extra's. Zo is het zadel bekleed in diamantpatroon, zijn er Akrapovic uitlaatdempers gemonteerd, en is de motor voorzien van treeplanken met hakschakeling. Het spuitwerk is uniek in de two-tone kleuren met handgemaakte biezen in historisch BMW patroon. De hoofdkleuren zijn Ford USA Cyber Orange, vergezeld door Maserati Bianco Eldorado met BMW Blackstorm Metallic biezen. Dit alles is afgelakt met een unieke en zeldzame zelfherstellende blanke lak laag met een ongekende glansgraad. 

 

 

BMW R nine T Scrambler

X-treme

Unieke BMW R Nine T Extreme Enduro,  compleet nieuw opgebouwd als Enduro motor met WP suspension luchtgeveerde voorvork en speciale verhoogde Wilbers achtervering. kunststof tank van Unit garage, speciale HAAN  Wielen en ook nog Akrapovic uitlaat! Teveel om op te noemen de kenner ziet wel dat er veel passie en uren aan gewerkt zijn. Ook het geweldige geluid van de 1200 boxermotor in combinatie met Akrapovic maakt de look compleet. We hebben deze motor speciaal gebouwd voor het 5 jarig bestaan van BIQER Motoren Eindhoven de exclusie BMW Motorrad dealer voor Eindhoven en omstreken. Kroonplaat en T-stuk zijn one-off gemaakt om de grote voorvork in het BMW frame te kunnen monteren. 

BMW R 1250 GS

Kingsday special

Zelfs de koning is fan van de BIQER specials. Een echte eye-catcher is het geworden, een voor zover wij weten de enige 1250 GS met dubbele seatpipes. De motor is gebaseerd op een 40 years anniverary editie, met handgemaakte stickers in dezelfde stijl. De hele motor is in two-tone gespoten, inclusief de wielen, bestaande uit BMW Black Storm Metallic en BMW Valencia Orange. Ook een handgemaakt zadel mag niet ontbreken om het plaajte helemaal compleet te maken. 

BMW R 1250 GS

Max Verstappen world champion special

Deze R 1250 GS is volledig omgetoverd tot Red Bull special. Dit alles ter ere van het eerste F1 kampioenschap van Max Verstappen. Een bijzonder sportieve GS met aangepaste wielmaten. Deze motor is voorzien van Rotobox carbon wielen. Bijzonder hierbij is dat er een 17" voorwiel gemonteerd is, waardoor de motor aanzienlijk wendbaarder is. Daarnaast is er een verbreedde achterband gemonteerd in de maat 190/55ZR17. Ook deze motor is gespoten in de originele Red Bull Formule 1 kleuren. Bestickering is handgemaakt in de stijl van de Red Bull Formule 1 auto. 

BMW R 18 First Edition

Custom bobber

Een extra breed achterwiel, de eerste in Europa. Minimale afmetingen van de achterlichten op een handgemaakt spatbord. Een met leder bekleed zadel. Het zijn slechts enkele van de unieke eigenschappen van deze R18 First Edition. Ook de eerste serie Jekill & Hyde mochten we op deze prachtige custom motor monteren. Dit gaf de R18 eindelijk het geluid dat hij verdient. Een zeer geslaagde custom, volledig naar wens van de klant.