Acties

BIQER Beurs Sale

Speciale verkoopprijzen gedurende de actie periode op geselecteerde occasions, scherpe deals en bij aankoop van een BMW occasion boven de € 15.000,- wordt deze geleverd met een BMW navigator V.

Maandaanbieding

Zet nu je BMW motorfiets extra beschermd weg. De gehele maand januari ontvang je 20% korting op alle BMW Motor Covers. Er zijn verschillende versies voor indoor en outdoor. Zo is er voor outdoor een waterdichte BMW Motor Cover met een transparant vlak voor het kenteken. Uiteraard zijn er meerdere maten hoezen beschikbaar. Allen voorzien van een zachte voering zodat je motor niet beschadigd. De hoezen zijn voorzien van BMW logo en BMW Motorrad opdruk.

BIQER Winterstalling

Bent u opzoek naar een veilige winterstalling voor uw motor?

Bij BIQER kunt u uw motor met een gerust hart laten overwinteren. Onze winterstalling is verwarmd & beveiligd. Daarnaast maken we de motor voor u schoon en houden de accu op spanning. Dit alles voor €1 per dag. De mnimale stallingsduur is 2 maanden.

Wanneer u gebruik maakt van onze winterstalling, maar ook het onderhoud in deze periode bij BIQER laat uitvoeren, levert u dat nog meer voordeel op. Vraag naar de actie bij één van onze medewerkers.

BMW Wintercheck

Of u nu doorrijdt deze winter of de motor stalt, wij adviseren altijd om de motor even te laten nakijken. Reserveer nu bij BIQER een BMW Wintercheck voor slechts €44,95 en u ontvangt tijdelijk als cadeau een opvouwbare BMW Motorrad paraplu. Onze ervaren monteurs controleren uw BMW op 15 belangrijke punten, inclusief het storingsgeheugen en een testrit. Wilt u meekijken met de monteur? Geen probleem, want onze workshop of the future is daarvoor ingericht!