Acties

GEAR UP AND GO

Beperkte voorraad, onbeperkt rijplezier. Trek er in september en oktober extra voordelig op uit met een geselecteerd optiepakket of accessoire pakket voor slechts € 100,-* bij aankoop op een BMW motorfiets uit voorraad. Dus je kan meteen wegrijden op je droommotor! Ontdek op deze pagina jouw voordeel.

BMW Connected Ride Cradle

BMW Motorrad ConnectedRide is een functionele productfamilie die je via Bluetooth verbindt en via de BMW Motorrad Connected app kunt bedienen. De basis hebben we gelegd met BMW Motorrad Connectivity: een systeem dat de gebruikelijke features van je smartphone zoals telefonie, muziek en navigatie draadloos op het TFT-display van je motorfiets brengt. Maar dat was nog maar het begin, want er zullen nog veel meer BMW Motorrad ConnectedRide producten volgen, die je rijervaring nog eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maken, ongeacht waar en met welke bike je onderweg bent.

Rij twee jaar lang een nieuwe BMW Motorfiets!

€ 149,- PER MAAND; BMW PRIVATE LEASE

Een van onze fantastische produkten is de G 310 R. een comfortabele naked bike, geschikt voor A2 rijbewijs met super fijne rij prestaties. Wij kunnen deze motorfiets aanbieden in de private lease voor 24 maanden en 5.000 km per jaar voor het maand bedrag van € 149,-. Kom naar BIQER voor verdere informatie of een proefrit.