Acties

Maandaanbieding

De unieke BMW Motorrad accessoire voor alle gepassioneerde motorrijders. Met deze kwalitatief hoogwaardige BMW Motorrad caps heb jij als berijder ook naast de weg bekijks. Door deze caps uit de lifestyle collectie geef je een statement af voor jouw grootste passie.

UPGRADE PACKAGES

Wie van plan is een nieuwe BMW motorfiets te gaan kopen, doet nu ongekend voordelig zaken. Daarvoor zijn de mooiste modellen uit de voorraad geselecteerd. De actieperiode loopt tot en met 31 augustus 2020 en zolang de voorraad strekt. Bij de start van deze actie zijn vrijwel alle nieuwe BMW motorfietsen en maxi-scooters uit voorraad leverbaar*. Bij aankoop van één van de geselecteerde modellen ontvang je een upgrade naar 5 jaar fabrieksgarantie.

Gratis haal- en brengservice

Het coronavirus heeft voor iedereen de nodige impact op het dagelijks leven. Bij Biqer doen we er op dit moment alles aan om jou toch de service te bieden die je van ons gewend bent. Daarom bieden wij onze haal- en brengservice tijdelijk gratis aan voor iedereen die hier gebruik van wil maken. Zo hoef je niet de deur uit en kun je toch jouw motor laten voorzien van onderhoud of reparatie. Onze medewerkers en bus staan al klaar! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Rij twee jaar lang een nieuwe BMW Motorfiets!

€ 149,- PER MAAND; BMW PRIVATE LEASE

Een van onze fantastische produkten is de G 310 R. een comfortabele naked bike, geschikt voor A2 rijbewijs met super fijne rij prestaties. Wij kunnen deze motorfiets aanbieden in de private lease voor 24 maanden en 5.000 km per jaar voor het maand bedrag van € 149,-. Kom naar BIQER voor verdere informatie of een proefrit.