Acties

RIJ TWEE JAAR LANG EEN NIEUWE BMW MOTORFIETS!

€ 149,- PER MAAND; BMW PRIVATE LEASE

Een van onze fantastische produkten is de G 310 R. een comfortabele naked bike, geschikt voor A2 rijbewijs met super fijne rij prestaties. Wij kunnen deze motorfiets aanbieden in de private lease voor 24 maanden en 5.000 km per jaar voor het maand bedrag van € 149,-. Kom naar BIQER voor verdere informatie of een proefrit.

Maandaanbieding.

Het prachtige lenteweer staat weer voor de deur en wat is er nu leuker dan samen met de kleintjes op motoravontuur te gaan?

Vanwegehet ongekendesuccesop het kidsparcoursbij de MOTORbeursUtrecht 2019 staatdezemaand de BMW R 1200 GS Pedal centraal. DezekleineBMW-driewielervoorkinderen is de mini versievan de BMW R 1200 GS.

De BMW R 1200 GS Pedal is geschiktvoorde allerkleinstebinnen onzeBMW Motorradfamilie en voorzowelindoor als outdoor avonturen.

BIG BIQER DAY 2019

Dit vieren wij op zaterdag 2 maart met o.a. een grootschalig rij-evenement, verschillende workshops en we gaan in de showroom trakteren!

Nieuw: BMW C 400 GT

Wat maakt een stad interessant? De verscheidenheid aan mensen? De trends die hier ontstaan? De talrijke mogelijkheden? Het is de combinatie ervan!