ALLE BMW MOTOR MODELLEN.

VIND JOUW BMW MOTORRAD MOTORFIETS.

BIQER heeft een uitgebreid assortiment BMW motor modellen. Voor iedere rijder hebben wij de perfecte match. Een model dat persoonlijk bij je past en al je wensen overtreft. Vertrouw op de kwaliteit van BMW en de service van BIQER. Een gouden combinatie die zich richt op het hoogste haalbare rijplezier. Geen model gaat onze vestiging uit zonder een 100% tevreden klant. 

Al onze BMW motor modellen zijn te bewonderen in onze showroom in Eindhoven. We hebben onze modellen gecategoriseerd op design en specificaties. Bekijk onze Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure en Urban Mobility BMW motor modellen. 

Adventure

Een motoravontuur zorgt voor bandensporen in het zand, stof op jouw motorfiets en herinneringen in je hart.

Zowel de elementen van de natuur als de grenzen op de kaart kunnen je niet tegenhouden, omdat je gedreven wordt door reislust en jouw motorfiets door duurzaam vermogen en betrouwbare technologie.
Met deze motorfietsen ligt de wereld voor je open - met al zijn ongekende schoonheid en zware uitdagingen. Ze zijn klaar voor elk terrein. Ben jij dat ook?

Heritage

Alleen een motorfiets geeft je het gevoel van absolute vrijheid tussen de hemel en de weg.

Jij rijdt niet alleen op de motorfiets, je vormt deze ook. Net zoals het jezelf en jouw leven vormt - met elke kilometer die je samen aflegt en met elk uur dat je met de schroevendraaier doorbrengt.
Geef jouw stijl door aan deze moderne klassiekers - maak ze zo uniek als jij bent.

Roadster

Endorfine en benzine stuwen jou en je roadster voorwaarts. De wegen zijn jouw territorium, de bewonderende blikken van andere weggebruikers de beloning.

Jij leeft voor het volgende rechte stuk, de volgende bocht, het volgende groene licht. Jij zorgt voor de impuls. Jouw roadster is het kloppende technologische hart, dat met voorwaartse drang reageert. Jij spant je spieren, daagt uit, volgt niemand maar leidt liever anderen.
Roadsters zijn moderne motorfietsen voor geconcentreerd rijplezier, uitgerust voor alle uitdagingen op de weg. Ga jij de uitdaging aan?

Sport

De adrenaline stroomt door je aderen terwijl de motorfiets onder je over het zwarte asfalt racet.

Rijder en motorfiets hebben drang naar snelheid en grip. Je daagt de ideale lijn uit en zoekt grenzen op. Hier telt elke millimeter en milliseconde. En daarom vertrouw je op de kracht en controle van jouw motorfiets.
Deze motorfietsen en al hun details zijn gericht op de beste en meest nauwkeurige prestaties. Je kunt alles van deze motor vragen - maar alleen als je ook bereid bent om alles te geven.

M

Passie, dynamiek en adrenaline.

De hoogste normen – met de inzichten uit de motorsport ontwikkeld en in de racesport beproefd: Dat zijn onze M modellen. Machines met compromisloos design en techniek voor absolute performance. Gebouwd voor maximaal rijplezier tot en met professioneel gebruik in de racesport.

Tour

Je doet impressies op, terwijl jouw tourmotor de kilometers aflegt. Zo glijdt deze motor door de wereld. Zolang er maar voldoende asfalt ligt.

Je hoofd en hart zijn vrij, omdat je de kracht en betrouwbaarheid van de motorfiets onder je vertrouwt. De motorfiets neem je overal mee naar toe, zo ontspannen of sportief als je maar wilt. Samen ontdek je steden, landen en landschappen; hier ontmoet je vreemden of vergezel je je vrienden.
Tourers zijn reismotoren. Of je nu één of honderd dagen op de weg rijdt, ze beschikken over alles wat je nodig hebt om te reizen.

Urban Mobility

Om jezelf snel en wendbaar door de stad te verplaatsen, heb je een slim voertuig nodig, oftewel een scooter.

Stap op en wordt opgezogen door de stadsverlichting; laat al het verkeer en de stress achter je en stop en rijdt alleen verder wanneer jij dat wilt. Op deze reisgezel vind je altijd een weg door de drukte van de stad. Zo kun je jouw eigen stadse bewegingsruimte creëren.
Dit zijn scooters die ontworpen en gemaakt zijn om jezelf mee te verplaatsen en mee te gaan met de mobiele toekomst van steden. Klaar? Ga!