Roadster

DE BMW G 310 R
ESSENTIE VOLGENS BIQER.

Goede looks, hoge prestaties en een gewicht van nog geen 160 kilo. Daarmee is de BMW G 310 R BIQERS eerste roadster onder de 500 cc. De 34 pk (25 kW) eencilinder is in het stadsgewoel net zo in zijn element als op bochtige buitenwegen. En met rijbewijs A2 steel je de show.

Ontspannen rijden doe je alleen als je bij stilstand of manoeuvreren beide voeten moeiteloos aan de grond krijgt. Vandaar dat de zithoogte van de BMW G 310 R met een lage buddy of met een hoge comfortbuddy gemakkelijk aan je lichaamslengte is aan te passen. Kom het maar uitproberen!

DE BMW F 800 R
ALLROUND ROADSTER VOLGENS BIQER.

Er zijn van die dingen, die al vanaf het eerste moment goed voelen. Zoals de perfecte ergonomie van de BMW F 800 R met een ideale zithoogte voor elk postuur. Je voelt meteen de moeiteloze handling. Met standaard een upside-down voorvork en - uniek in deze klasse - Electronic Suspension Adjustment als optie.

De zuinige 90 pk staande twin biedt allround rijplezier. Elke dag opnieuw. En dat met innovatieve technologie: ride-by-wire, keuze uit twee rijmodi en ABS. Allemaal standaard. Heb je rijbewijs A2, dan kun je met de versie met vermogensreductie naar 48 pk (35 kW) meteen gaan rijden.

DE BMW S 1000 R
BIQER'S SUPERROADSTER.

Naakter kan haast niet - gestript tot de RR genen er bijna uitspringen. In een nòg scherper design en met een bruut koppel. Met standaard twee rijmodi Rain en Road, ASC en Race-ABS. Nog meer impact? Neem de quickshifter Schakelassistent Pro, Launch Control en een Pitstraatbegrenzer erbij - als

Vol in de aanval. De machtige BMW S 1000 R met zijn 165 pk (121 kW) viercilinder is er helemaal klaar voor. BIQER adviseert je graag met welke kleuren je de agressieve looks nog kunt versterken. Of wil je juist minder opvallen? Kom eerst maar even proefrijden. Dan weet je hoe deze "R" voelt.

DE BMW R 1200 R
BIQER'S BRUTE BOXER.

Laat zien wie je bent. Daarom focust de nieuwe BMW R 1200 R op de essentie: jij en je rijplezier - zonder franje. Kies bij BIQER de stijlvariant die perfect bij je past. En beleef hoeveel kracht en handlinggemak een roadster kan bieden. Doe het op jouw manier en laat het alledaagse achter je.

Met zijn goed zichtbare lucht-/vloeistofgekoelde boxer van 125 pk (92 kW) doet deze roadster alles wat je maar wilt. De goudkleurig geanodiseerde upside-down garandeert exacte handling. En met opties als Rijmodi Pro met DTC of Dynamic ESA kun je je rijplezier nog verder verhogen.

DE BMW R 1250 R
ZO VEELZIJDIG EN KRACHTIG ALS NOOIT TEVOREN.

De nieuw R 1250 R beschikt meer dan ooit tevoren over een dynamische uitstraling. Dit komt vooral door de nieuwe boxermotor - met een nieuw koppel van maximaal 143 Nm zorgt de opnieuw bewerkte aandrijving voor meer kracht dan ooit tevoren.

Door de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam biedt het motorblok in elk toerengebied optimale prestaties. Bij ontspannen cruisen of bij een sportieve rit ervaar je op elk moment de pure vrijheid en de typscihe punch van de boxermotor.