Roadster

DE BMW G 310 R

ESSENTIE VOLGENS BIQER.

Goede looks, hoge prestaties en een gewicht van nog geen 160 kilo. Daarmee is de BMW G 310 R BIQERS eerste roadster onder de 500 cc. De 34 pk (25 kW) eencilinder is in het stadsgewoel net zo in zijn element als op bochtige buitenwegen. En met rijbewijs A2 steel je de show.

Ontspannen rijden doe je alleen als je bij stilstand of manoeuvreren beide voeten moeiteloos aan de grond krijgt. Vandaar dat de zithoogte van de BMW G 310 R met een lage buddy of met een hoge comfortbuddy gemakkelijk aan je lichaamslengte is aan te passen. Kom het maar uitproberen!

De BMW F 900 R

Dynamisch, progressief, intuïtief.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. De F 900 R reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

Stap op en ga op weg: #NeverStopChallenging.

DE BMW S 1000 R

BIQER'S SUPERROADSTER.

Naakter kan haast niet - gestript tot de RR genen er bijna uitspringen. In een nòg scherper design en met een bruut koppel. Met standaard twee rijmodi Rain en Road, ASC en Race-ABS. Nog meer impact? Neem de quickshifter Schakelassistent Pro, Launch Control en een Pitstraatbegrenzer erbij - als

Vol in de aanval. De machtige BMW S 1000 R met zijn 165 pk (121 kW) viercilinder is er helemaal klaar voor. BIQER adviseert je graag met welke kleuren je de agressieve looks nog kunt versterken. Of wil je juist minder opvallen? Kom eerst maar even proefrijden. Dan weet je hoe deze "R" voelt.

DE BMW R 1250 R

ZO VEELZIJDIG EN KRACHTIG ALS NOOIT TEVOREN.

De nieuw R 1250 R beschikt meer dan ooit tevoren over een dynamische uitstraling. Dit komt vooral door de nieuwe boxermotor - met een nieuw koppel van maximaal 143 Nm zorgt de opnieuw bewerkte aandrijving voor meer kracht dan ooit tevoren.

Door de variabele nokkenasregeling BMW ShiftCam biedt het motorblok in elk toerengebied optimale prestaties. Bij ontspannen cruisen of bij een sportieve rit ervaar je op elk moment de pure vrijheid en de typscihe punch van de boxermotor.