Motor onderhoud

BMW motor onderhoud van BIQER

Voor BMW motor onderhoud ben je bij BIQER aan het juiste adres. Is het tijd dat er een service of een inspectie plaatsvindt? Dan raden we je aan om daarvoor meteen een afspraak met de werkplaats van BIQER te maken. Dat is belangrijk voor de veiligheid, de betrouwbaarheid van je motor en de eerste jaren ook voor het behoud van je garantie.

Service en kwaliteit van BMW Motorrad

Al onze monteurs hebben de juiste opleiding gevolgd en hebben uitstekende kennis van elke BMW Motor. Hierdoor wordt je bij BIQER voorzien van vakkundig BMW motor onderhoud. Onze monteurs zijn ervaren motorrijders waardoor ze de motoren door en door kennen. Niet alleen vanuit het boekje. Door deze passie en kennis te combineren zorgen zij ervoor dat jouw BMW motorfiets piekfijn in orde wordt gemaakt.

Rem-, accu-, luchtfilter- en olieservice

Onderdelen van jouw BMW motorfiets, zoals bijvoorbeeld remblokken, accu's en luchtfilters hebben niet het eeuwige leven. Puur door hun functie slijten ze waardoor de prestaties van je motor kunnen afnemen.

Door het tijdig vervangen of onderhoud laten plegen aan deze onderdelen kan je motor maximaal presteren. Daarom raden wij aan om je motor tijdig te laten controleren op eventuele slijtage. Door regelmatig BMW motor onderhoud te laten plegen verleng je de levensduur van je motor.

 

Remservice

De remmen van je motor moeten ten alle tijden in orde zijn. Het is verstandig om regelmatig de remschijven te controleren op eventuele slijtage. Ook een te dunne remschijf vormt op termijn een risico. Onze monteurs bekijken graag ieder detail van je remmen na zodat je altijd kunt vertrouwen op je motorfiets.

Accuservice

Door lang tijdig stilstaan of een onderbreking van meerdere weken, kan het gebeuren dat de accu minder of slecht functioneert. Door regelmatig je accu te controleren en een druppellader te gebruiken voorkom je bijvoorbeeld dat de accu defect raakt als de temperatuur onder het nulpunt komt. Daarom controleren onze professionals in de werkplaats nauwkeurig de prestaties van je accu – en vervangen hem indien nodig. Met een goed presterende accu kunnen er tenslotte meer en veiligere kilometers worden gereden.

Onderhoud volgens fabrieksvoorschrift

Uiteraard wordt er met uiterste zorg aan jouw BMW gewerkt. We onderhouden je motor nauwkeurig volgens het fabrieksvoorschrift. Hiermee kun je zonder zorgen genieten van je motor. Ook blijft je fabrieksgarantie hiermee zonder omkijken behouden. Heb je een occasion gekocht, maar is er geen onderhoudsgeschiedenis? Dat is geen probleem, we kunnen een onderhoudsplan op maat maken. Op die manier krijgt je motor het onderhoud wat deze nodig heeft, zonder daarbij niet-noodzakelijke werkzaamheden uit te voeren.

Uitsluitend originele BMW onderdelen

In de werkplaats van BIQER werken we uitsluitend met originele BMW Motorrad onderdelen. Daarmee verzekeren we dat de kwaliteit, de pasvorm en de levensduur aansluit bij de hoge kwaliteitseisen. BMW onderdelen worden uitvoerig getest om aan deze kwaliteitsnormen te voldoen.

BIQER haal- en brengservice

Als het beter uitkomt dat we je BMW motor thuis of op je werk komen ophalen, doen we dat graag voor je. In de regio Eindhoven is dit zelfs kosteloos! Indien je motor op een andere locatie opgehaald mag worden doen we dit tegen een kleine vergoeding graag voor je. Hetzelfde geldt voor brengen. Als je met BIQER een werkplaatsafspraak maakt, kun je dat meteen regelen.

Review

Prettige mensen, deskundig en eerlijk. Aanrader in de regio!
J. Ruiter