Motor onderhoud

BMW motor onderhoud van BIQER

Voor BMW motor onderhoud ben je bij BIQER aan het juiste adres. Is het tijd dat er een service of een inspectie plaatsvindt? Dan raden we je aan om daarvoor meteen een afspraak met de werkplaats van BIQER te maken. Dat is belangrijk voor de veiligheid, de betrouwbaarheid van je motor en de eerste jaren ook voor het behoud van je garantie.

Service en kwaliteit van BMW Motorrad

Al onze monteurs hebben de juiste opleiding gevolgd en hebben uitstekende kennis van elke BMW Motor. Hierdoor wordt je bij BIQER voorzien van vakkundig BMW motor onderhoud. Onze monteurs zijn ervaren motorrijders waardoor ze de motoren door en door kennen. Niet alleen vanuit het boekje. Door deze passie en kennis te combineren zorgen zij ervoor dat jouw BMW motorfiets piekfijn in orde wordt gemaakt.

Transparant

In de breedste zin van het woord

Transparantie, daar houden we van. Dat kun je zien aan onze open werkplaats, ook wel Workshop of the Future genoemd. BIQER was de eerste die dit concept in Europa invoerde. In plaats van een afgeschermde werkplaats ben je bij ons meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Maak gerust een praatje met onze monteurs, en kijk hoe je motor de service krijgt die hij verdient. 

Ook qua facturen zijn we volledig transparant. Bij ons zul je geen sluipkosten of kleine lettertjes op een factuur vinden. Onze serviceadviseurs kunnen iedere euro op een factuur verantwoorden. 

 

Eerlijk bandenadvies

Uit eigen ervaring

De tijd dat een band enkel rond en zwart is, is al lang voorbij. Soms is het moelijk om door de bomen het bos nog te zien in een markt die constant in beweging is. Bij BIQER geloven we in advies op basis van eigen ervaringen. Daarom testen we zelf met de banden die we aanbieden. Zo weten we precies wat we adviseren, en kunnen we een passend advies voor iedere situatie geven. 

We kijken naar wat jij belangrijk vindt. Hou je van een band die je uitdaagd om bochten sportief te nemen, of wil je zelf die controle behouden? Is levensduur een belangrijk aspect, of rijdt je vaak door weer en wind? Voor iedere situatie kunnen wij een passende band adviseren op basis van eigen ervaringen, specifiek voor jouw situatie. Dat is toch net even anders dan een bandentest lezen. 

BIQER haal- en brengservice

Als het beter uitkomt dat we je BMW motor thuis of op je werk komen ophalen, doen we dat graag voor je. In de regio Eindhoven is dit zelfs kosteloos! Indien je motor op een andere locatie opgehaald mag worden doen we dit tegen een kleine vergoeding graag voor je. Hetzelfde geldt voor brengen. Als je met BIQER een werkplaatsafspraak maakt, kun je dat meteen regelen. Let op: deze actie is alleen geldig van November tot Maart

Review

Prettige mensen, deskundig en eerlijk. Aanrader in de regio!
J. Ruiter