BMW Motor occasions

BIQER heeft een ruime collectie BMW motor occasions ter beschikking. Deze tweedehands BMW motoren kunnen we in twee verschillende groepen indelen. Onze BMW Motorrad premium selection en onze tweedehands BMW motoren. Wil je graag een afspraak maken om een proefrit te maken op een van de modellen? Of wil je graag meer informatie over een financiering? Neem contact op met een van onze specialisten en wij adviseren je graag. 

BMW MOTORRAD PREMIUM SELECTION

Je zoekt een tweedehands BMW motor of een maxi-scooter. En je wilt bij deze aankoop dezelfde zekerheden als bij een splinternieuwe. Dan is een motor uit de BMW Motorrad Premium Selection van BIQER je beste keuze. Want die zijn nooit ouder dan 6 jaar en hebben niet meer dan 60.000 km gereden.

24 maanden garantie op BMW motor occasions
Zonder kilometerbeperking en zeer goed onderhouden. Dat kunnen we je met een gerust hart geven omdat al onze Premium Selection motoren en scooters de 360 graden Check glansrijk hebben doorstaan. Bovendien krijg je er een BMW Motorrad Service Card bij, voor 24/7 hulpverlening in binnen- en buitenland. Meer zekerheid bestaat niet.

TWEEDEHANDS BMW MOTOREN

Naast BMW Premium Selection kun je bij BIQER kiezen uit andere tweedehands BMW motoren waarvoor we onze handen in het vuur steken. Allereerst natuurlijk van ons eigen merk BMW. Dat zijn dan goede gebruikte modellen die ouder zijn dan 6 jaar of meer dan 60.000 km hebben gereden

Klassiekers en andere merken.
Soms ruilen we een klassieke BMW motorfiets in. Of een jonge motorfiets van een ander merk. De mooiste exemplaren houden we zelf, voor verkoop aan een liefhebber. Uiteraard alleen nadat we ze grondig hebben gecontroleerd en in orde hebben gemaakt. We hebben tenslotte een naam hoog te houden.