Gebruikte motorfietsen van BIQER

BMW MOTORRAD PREMIUM SELECTION

Je zoekt een gebruikte BMW motorfiets of een maxi-scooter. En je wilt bij deze aankoop dezelfde zekerheden als bij een splinternieuwe. Dan is een motor uit de BMW Motorrad Premium Selection van BIQER je beste keuze. Want die zijn nooit ouder dan 5 jaar en hebben niet meer dan 50.000 km gereden.

24 maanden garantie.
Zonder kilometerbeperking. Dat kunnen we je met een gerust hart geven omdat al onze Premium Selection motoren en scooters de 3600 Check glansrijk hebben doorstaan. Bovendien krijg je er een BMW Motorrad Service Card bij, voor 24/7 hulpverlening in binnen- en buitenland. Meer zekerheid bestaat niet.

ANDERE GEBRUIKTE MOTORFIETSEN

Naast BMW Premium Selection kun je bij BIQER kiezen uit andere gebruikte motorfietsen waarvoor we onze handen in het vuur steken. Allereerst natuurlijk van ons eigen merk BMW. Dat zijn dan goede gebruikte modellen die ouder zijn dan 5 jaar of meer dan 50.000 km hebben gereden.

Klassiekers en andere merken.
Soms ruilen we een klassieke BMW motorfiets in. Of een jonge motorfiets van een ander merk. De mooiste exemplaren houden we zelf, voor verkoop aan een liefhebber. Uiteraard alleen nadat we ze grondig hebben gecontroleerd en in orde hebben gemaakt. We hebben tenslotte een naam hoog te houden.