BIQER Events

Urban Mobility Roadshow

11, 12 en 13 juli

Urban Mobility is het antwoord op het dynamische leven in de grote steden. Wendbaar, flexibel en ongecompliceerd: dit opent het moderne samenleven in al zijn verscheidenheid.

Om zelf te kunnen ervaren welk Urban Mobility model het beste bij je past gaan 8 verschillende modellen uit dit segment  on tour.  Van de  CE 02 tot de C 400 GT en meer. De BMW Motorrad Urban Mobility Roadshow start vrijdag 14 juni en loopt t/m zaterdag 2 november en gaat langs meerdere BMW Motorrad dealers. Je kunt dus dicht bij huis proefrijden. Als je je via onderstaande button inschrijft, reserveren we je favoriete model voor een uitgebreide kennismaking.

 

GS Roadshow

13 en 14 september

De GS is al jarenlang een icoon. Onze GS-modellen zijn je betrouwbare partner voor onderweg en in alle uitdagingen en levenssituaties. Altijd met een opvallend design, comfortabele ergonomie en perfect rijgedrag.

Om zelf te kunnen ervaren welk GS model het beste bij je past gaan 13 verschillende GS modellen on tour.  Van de  G 310 GS tot de R 1300 GS. De BMW Motorrad GS Roadshow start vrijdag 12 april en loopt t/m zaterdag 21 september en gaat langs meerdere BMW Motorrad dealers. Je kunt dus dicht bij huis proefrijden. Als je je via onderstaande button inschrijft, reserveren we je favoriete model voor een uitgebreide kennismaking.

BMW MOTORRAD DAYS!

5-7 juli - Garmisch-Partenkirchen

Na het geweldige feest voor het 100-jarige jubileum van BMW Motorrad in Berlijn met alle medewerkers en onze fans van over de hele wereld keert 's werelds grootste motorbijeenkomst terug naar het Zuid-Duitse Garmisch-Partenkirchen! Welke plaats zou daarvoor nou beter geschikt zijn dan Garmisch, gelegen in een prachtige omgeving met kronkelende wegen en bergpassen in de Alpen? Van 5 tot 7 juli 2024 kun je drie dagen lang pure motorpassie, feestgedruis en unieke rijervaringen verwachten. 

Gravel tour

Verken Brabant op de allroad

Op 5 september kun je onder leiding van Alex van den Broek mee met een Allroad rit. Alex is oud Dakar deelnemer, en Nederlands kampioen enduro en trail. Hij gaat met een select groepje motorrijders langs de mooiste onverharde paden in de regio. De insteek is om een lekkere dag te motorrijden, veel te leren, en met plezier eens van het asfalt af gaan. 

 

De dag begint om 09:30 bij BIQER met een welkom en een korte introductie. Om 10:00 zullen we opstappen en al vrij snel het onverharde opzoeken. Uiteraard zorgen we halverwege voor een heerlijke lunch. 

 

Voor slechts € 169,- kun je deelnemen aan deze dag. Om de kwaliteit te waarborgen zijn er slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in.


De gravel tour is te rijden met straatbanden, maar een allroad band is aan te raden. Daarom willen wij de deelnemers eenmalig 50% korting op een allroad bandenset aanbieden. Voor meer informatie kun je contact opnemen, of schrijf je meteen in!