BIQER Events

Reis met BIQER naar de BMW Motorrad Days

Een onvergetelijk feest vol motoravontuur

De BMW Motorrad Days zijn terug. Na twee jaar stilstand door de pandemie komt ons grootste Brand Event eindelijk weer op gang. De BMW Motorrad Days vinden in 2022 voor het eerst in Berlijn plaats. Op 2en 3 juli in de zomertuin van de Messe Berlin. We organiseren een 4-daagse reis van 30 juni tot 4 juli.

Een onvergetelijk feest vol motoravontuur
De BMW Motorrad Days bieden je dan maar liefst twee dagen lang Action-shows, tochtjes en proefritten, motorsport, offroad-avonturen, productnieuws en natuurlijk live muziek en een flinke party. Kortom: de hele wereld van BMW Motorrad. Noteer meteen de datum! Het eerste weekend van juli is het zover. De kosten voor deze 4-daagse reis bedragen slechts € 695. Schrijf je snel in want vol is vol!

BMW R18 Roadshow

2, 3 en 4 juni

De beste manier om een BMW motorfiets te leren kennen, is door hem zelf te ervaren. Dat geldt vooral voor de BMW R 18 met 1.800 cc boxermotor. Daarom zijn de nieuwe BMW R 18 modellen op 2, 3 en 4 juni bij BIQER. Wie zich vooraf online inschrijft, krijgt dan de kans om liefst 45 minuten lang kennis te maken met zijn favoriete BMW R 18 model.

BMW R 18.
De BMW R 18 brengt de traditie van historische BMW motorfietsen weer tot leven en betekent een grootse terugkeer van BMW in het cruisersegment. Zowel de techniek als de imposante stijl heeft talrijke verwijzingen naar fameuze voorgangers. De R18 staat voor de essentie van een motorfiets: puristisch, met ongecompliceerde technologie en een boxermotor als epicentrum van rijplezier, gecombineerd met ‘good vibrations’.

BMW R 18 Classic.
De BMW R 18 Classic is de meer op toeren gerichte variant van de R 18. De BMW R 18 Classic is een nostalgisch ogende toermotorfiets die doet denken aan de geweldige toer-cruisermodellen van weleer. De R 18 Classic is voorzien van onder meer een groot windscherm, een buddyseat voor een passagier en zadeltassen.

BMW R 18 B.
De BMW R 18 B is een stijlvolle Bagger, een vooral in de Verenigde Staten populair genre. Met een karakteristieke ‘stroomlijn’ weerspiegelt de R 18 B de iconische stijl van de geweldige tourers en cruisers van weleer. De R 18 B is een echte rijdersmachine, met zinnenprikkelend rijplezier, gericht op cruisen als op een Amerikaanse highway.

BMW R 18 Transcontinental.
De BMW R 18 Transcontinental is de ultieme Grand American Tourer voor luxueus reizen. De R 18 Transcontinental is gebaseerd op de R 18 B, maar biedt meer luxe en is met onder meer een extra topkoffer speciaal ontworpen voor het afleggen van lange afstanden in Amerikaanse stijl, zowel solo als met passagier en bagage.

Maistoertocht 2022

Zondag 28 Augustus om 09:00

Zondag 28 augustus 2022 wordt de jaarlijkse Maistoertocht verreden van MV Wintelre
Inschrijven kan vanaf 9:00 t/m 11:00 uur bij MFA de Rosdoek Kerkstraat 10 in Wintelre
De route is ca. 200 km en gaat door de prachtige Brabantse Kempen en omstreken.