Service

De BMW Motorrad werkplaats van BIQER

Onze monteurs

De monteurs van BIQER werken met veel plezier aan jouw motor. Ze hebben niet van elk merk motorfietsen een beetje verstand. Maar van BMW Motorrad weten zij alles. Met de diagnoseapparatuur van BMW Motorrad lezen zij het geheugen van je BMW uit. Zodat zij eventuele storingen snel en efficiƫnt kunnen verhelpen.

Goed opgeleid
Op elk vakgebied heeft BIQER specialisten in huis. Van de verschillende motoren en rijwielgedeelten. Tot moderne elektronica, rijdersassistentiesystemen en elektrische scooters. De Training Academy van BMW Group Nederland maakt hen vertrouwd met alle nieuwe ontwikkelingen bij BMW Motorrad.

Afspreken met de werkplaats van BIQER

Vanzelfsprekend kun je altijd even langskomen voor een advies. Of om een afspraak te maken voor regulier onderhoud. Of een reparatie. Als je al precies weet wat er moet gebeuren, kun je ook online een werkplaatsafspraak plannen.

Online
Heel gemakkelijk en nooit wachtenden voor je. Met de Online Afspraak Planner van BIQER kun je van achter je beeldscherm of op je smartphone een werkplaatsafspraak maken. Je geeft aan wat er moet gebeuren en wanneer je dat het beste uitkomt. Dan bevestigen we snel je afspraak. En bij twijfel bellen we je even op.

Extra checks van BMW Motorrad

Als je het voorgeschreven onderhoud in de werkplaats van BIQER laat uitvoeren, doe je alles wat je motorfiets nodig heeft. Nodig voor je veiligheid, de betrouwbaarheid en het behoud van waarde. Toch bieden we je daarnaast een drietal extra checks.

Seizoenstart, Zomer en Wintercheck
Deze extra Checks zijn bedoeld voor alle zekerheid. Zeker nu je 'tussen de beurten' vele duizenden kilometers kunt rijden. Ervaren monteurs controleren je motor dan op alle belangrijke punten. Bovendien lezen ze het storingsgeheugen uit, zodat kleine storingen gerepareerd kunnen worden voor ze pech veroorzaken.

Einde garantie check van BMW Motorrad

Ruimschoots op tijd voor het verstrijken van de garantietermijn nodigen we onze klanten uit voor de Einde Garantie Check. En ook al rij je probleemloos, toch is het goed om de werkplaats van BIQER dan nog eens kritisch naar je BMW te laten kijken. En misschien zijn je zelf nog bijzonderheden opgevallen.

Herstel nog onder garantie
Eventuele onvolkomenheden kunnen we dan nog onder garantie voor je herstellen. Mits zij daarvoor in aanmerking komen natuurlijk. En je kunt deze extra Check altijd combineren met andere zinvolle werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld nieuwe banden of de montage van originele BMW accessoires.

BMW Motorrad Service Card

Bij een nieuwe BMW van BIQER ontvang je automatisch de BMW Motorrad Service Card. Daarmee ben je verzekerd van professionele hulpverlening in het onverhoopte geval dat je met je BMW niet meer veilig en verantwoord onze werkplaats kunt bereiken.

24/7 bereikbaar
Buiten onze openingstijden bel je de BMW Group Service Centrale: 0800 - 0357 of vanuit het buitenland +31 880 357 357. Speciaal getrainde medewerkers organiseren dan de nodige actie om je weer op weg te helpen. We vertellen je graag waar je met de BMW Motorrad Service Card van BIQER nog meer op kunt rekenen.

Haal- en brengservice van BIQER

Als het je beter uitkomt dat wij uw BMW thuis of op je werk komen ophalen met onze motoraanhanger, doen we dat tegen een kleine vergoeding graag voor je. Hetzelfde geldt voor brengen. Als je met BIQER een werkplaatsafspraak maakt, kun je dat meteen regelen.

Review

Topservice!! Na afleveren van de motor bleek er een spontaan onvoorzien defect te zijn. Ze kwamen de motor meteen ophalen en na reparatie weer keurig thuis afleveren terwijl ik toch op een flinke afstand van de zaak woon.
J. van Aken