BMW Motor financiering

Voor welke financiering kiest u

Hoe gaat u uw BMW motor financieren? Er zijn heel veel verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een particuliere financiering, de zakelijke financiering, private lease, operational lease, etc. Wat is het verschil tussen deze financieringen? En welke past het best bij u? Onderstaand een overzicht van alle verschillende financieringsmogelijkheden die via BIQER mogelijk zijn. Direct weten welke financieringsmogelijkheid het beste bij u past? Gebruik dan onze productwijzer tool.

Particuliere financiering

Als je je BMW motor privé wilt financieren kun je bij BMW Financial Services kiezen uit BMW Private Finance en het BMW Motorplan. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente. En je zorgt zelf voor onderhoud, reparatie, verzekering en motorrijtuigenbelasting.

BMW Private Finance

Wil je graag exact weten waar je aantoe bent en je wil niet voor verrassingen komen te staan? Dan is de BMW Private Finance iets voor jou. De looptijd en de rente staan vast. Na afloop is de motorfiets van jou. Je kunt de maandbedragen verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken. Je betaald over deze looptijd alleen rente en geen aflossing. Aan het einde financier je de slotsom opnieuw of betaal je het bedrag in één keer. 

BMW Motorplan

Wil je graag een financiering die flexibeler is? Bij het BMW Motorplan staat de looptijd van de financieringsvorm niet vast. Dit betekent dat je kosteloos extra bedragen mag aflossen of zelf het hele bedrag in één keer. Jij bent direct eigenaar. Vind de vorm die bij je past en focus je weer op het rijden. Want daar doe je het voor.

Wil je graag meer informatie over de verschillende BMW motor financieringen? Onze specialisten informeren je hier graag over. Neem contact op via het inschrijfformulier of neem telefonisch contact op

Zakelijke financiering

Als je je nieuwe of gebruikte BMW motorfiets zakelijk wilt financieren kun je bij BMW Financial Services kiezen uit: BMW Financial Lease en het BMW Executive Plan. Bekijk de voordelen van de zakelijke financieringen en vind de financiering die bij jou past.

BMW Financial lease

Direct weten waar je aan toe bent tijdens je financiering? Bij de BMW Financial lease staan de rente en de looptijd vast. Echter is het wel mogelijk om tussentijds iets extra’s af te lossen tegen een vergoeding. Je bent direct eigenaar van je BMW Motor na het aflopen van het contract. Het is ook mogelijk om je BMW motorfiets in te ruilen.

BMW Executive Plan

Wil je graag flexibel zijn in het aflossen van je motor? Binnen de BMW Executive plan bestaan de maandbedragen uit aflossing en rente. De kosten van bijvoorbeeld onderhoud, reparatie, verzekering en motorrijtuigenbelasting zijn echter niet ingegrepen. Je kunt de maandbedragen wel verlagen door een aanbetaling te doen of een slotsom af te spreken.

BMW Motorrad 3asy Ride financiering

Super voordelig en zonder extra randvoorwaarden direct je BMW motor rijden. BMW 3asy Ride is een nieuwe financiering van BMW Financial Services voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij aanschaf doe je een aanbetaling van 33%. Na afloop van je financieringsovereenkomst betaal je als slotsom nog eens 33%. Het resterende bedrag los je af in 33 maanden tegen de gunstige rente van slechts 4,49%.

Dit aanbod geldt niet alleen voor nieuwe motorfietsen, maar het geldt ook voor gebruikte motorfietsen. Hierdoor past deze financiering bij elke BMW motorrijder.

Private Lease

Met BMW Motorrad Private Lease rijd je op nieuwe BMW motorfiets voor een vaste prijs per maand. Je kan de BMW motorfiets volledig naar eigen wens samenstellen. Of het nu een G310 R, C400 X en een F900 R. Je hebt zelf de keuze. Naast het vaste bedrag per maand bepaal jezelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Super makkelijk toch?

Operational Lease

Je kiest voor gemak en zekerheid wanneer je besluit je nieuwe BMW motorfiets zakelijk te leasen. In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet je exact waar je aan toe bent. Maak je ook geen zorgen over het restwaarderisico: wij blijven eigenaar van de motorfiets. Tenzij je besluit om de BMW motorfiets van ons te kopen na afloop van het contract.

Offerte aanvragen voor een financiering

BIQER is geen kredietaanbieder. Daarom is zelf aanvragen van een offerte voor het financieren van je BMW motor het beste wat je kunt doen. Daarin zijn de aanbetaling en de slotsom alsmede de het aflossings- en rentedeel van de maandbedragen exact gespecificeerd. En er staat precies in hoeveel je maandelijks moet betalen, hoeveel maanden je dat moet doen en wanneer je BMW motorfiets helemaal van jou is.

Heb je nog vragen over een financiering? Neem dan contact met ons op en onze werknemers helpen je graag verder.

Review

Mooie motorzaak met betrokken personeel. Prima zaak voor de aanschaf van een nieuwe BMW.
J. Dekkers