Sport

DE BMW R 1250 RS
SPORTIEF TOUREN.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de nieuwe BMW R 1250 RS kun je tijdens elke rit meer weg afleggen. Met de R 1250 RS stijgt met elke afgelegde kilometer je rijplezier

De fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de nieuwe boxermotor brengen je nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt je over de hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Zo trek je in elke situatie een fantastische sprint over het asfalt. De nieuw vormgegeven voorkant geeft met de volledige LED-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Zo kun je je niet alleen snel maar ook comfortabel verplaatsen..

De BMW S 1000 RR
SUPERBIKE VAN BIQER

Onze "RR" is onbetwist een iconische superbike. Zijn machtige 199 pk viercilinder is sinds zijn introductie steeds verder ontwikkeld. En het BMW design met splitface en flyline is verder aangescherpt. Kom je bij BIQER van het indrukwekkende geluid van de BMW S 1000 RR genieten?

BIQER praat je graag bij over de rijmodi Rain, Sport en Race. Met race-ABS en ASC. Of instelbaar DTC, waarmee je mooi kunt driften. Allemaal standaard op de BMW S 1000 RR. Evenals de geweldige zithouding en het bedieningsgemak. Tijdens een proefrit bij BIQER kun je het zelf ervaren.

DE BMW R 1200 RS
SNELSTE BOXER VAN BIQER.

De magische extensie RS staat bij BIQER voor sporttourer. Het is een unieke combinatie van een krachtige boxermotor met een uiterst stabiel rijwielgedeelte. Dankzij de even ontspannen als sportieve zitpositie - solo en met passagier - kun je ook op bochtige buitenwegen flink opschieten. En na een lange reis stap je fit weer af.

De lucht-/vloeistofgekoelde tweecilinder van de BMW R 1200 RS is onbetwist de beste boxer ooit door BMW Motorrad gebouwd: 125 pk (92 kW) en een machtig koppel van maar liefst 125 Nm. Achter je stuurkuip geniet je van de markante boxer sound. Volgens BIQER een vorm van rijplezier waar je heel lang van kunt genieten.

BMW HP4 RACE
HIGH TECH RACER VAN BIQER.

Met de HP4 RACE rijd je op de allereerste motorfiets ter wereld met een frame en wielen van puur carbon. Zijn 1,0 liter viercilinder is een verdere ontwikkeling van de World SBK motor en levert daardoor 215 pk (158 kW). De high tech racer weegt droog slechts 146 kilo en is klaar voor het circuit. Kun je je daar al iets bij voorstellen?

In de fabriek in Berlijn wordt voor ware liefhebbers met de hand een kleine, tot 750 exemplaren gelimiteerde oplage gebouwd. BIQER deelt graag zijn enthousiasme voor deze geavanceerde technologie met jou. Van de Wheelie-Control tot de Brembo GP4 PR remklauwen met titanium zuigers. Proefrijden is op aanvraag mogelijk.