Sport

DE BMW M 1000 RR

Racing like no other.

Je prestatiedrang drijft je aan. Je passie beheerst je en daagt je uit. De jacht op meer bepaalt elke milliseconden: pure motorsport. High performance, hightech materialen, uiterst hoogwaardige afwerking en exclusiviteit tot in het detail: de M RR is het eerste M model van BMW Motorrad. Zijn genen komen rechtstreeks uit de professionele racesport. Als M RR en M RR met M Competition Package biedt deze machine pure racetechnologie voor de hoogste performance-eisen in de motorsport en voor door adrenaline gedreven perfectionisten op de weg. Want #NeverStopChallenging is meer dan een belofte. Het is een verplichting.

DE BMW R 1250 RS

SPORTIEF TOUREN.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de nieuwe BMW R 1250 RS kun je tijdens elke rit meer weg afleggen. Met de R 1250 RS stijgt met elke afgelegde kilometer je rijplezier

De fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de nieuwe boxermotor brengen je nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt je over de hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Zo trek je in elke situatie een fantastische sprint over het asfalt. De nieuw vormgegeven voorkant geeft met de volledige LED-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Zo kun je je niet alleen snel maar ook comfortabel verplaatsen..

De BMW S 1000 RR

SUPERBIKE VAN BIQER

Onze "RR" is onbetwist een iconische superbike. Zijn machtige 199 pk viercilinder is sinds zijn introductie steeds verder ontwikkeld. En het BMW design met splitface en flyline is verder aangescherpt. Kom je bij BIQER van het indrukwekkende geluid van de BMW S 1000 RR genieten?

BIQER praat je graag bij over de rijmodi Rain, Sport en Race. Met race-ABS en ASC. Of instelbaar DTC, waarmee je mooi kunt driften. Allemaal standaard op de BMW S 1000 RR. Evenals de geweldige zithouding en het bedieningsgemak. Tijdens een proefrit bij BIQER kun je het zelf ervaren.