Accessoires en kleding van BIQER

BMW MOTORRAD MOTORFIETS ACCESSOIRES

Met originele BMW motoraccessoires kun je je motor tot in de details aan je wensen aanpassen. Om te beginnen met zij- en topkoffers en tassen, helemaal op maat voor je machine. Dan met een navigatiesysteem en helmcommunicatie. Dan ben je klaar voor je ontdekkingsreizen.

Met HP delen als een Akrapovic sportuitlaat of een quickshifter onderstreep je zijn sportieve karakter. En is customizing meer jouw ding, dan hebben we een uitgebreid designprogramma. Na een eerste gesprek geven we je graag de dikke brochure mee. Die lees je uit als een spannend jongensboek.

BMW MOTORRAD RIJDERSUITRUSTING

Motorkleding moet lekker zitten en goed staan. Maar het moet je bovenal goed beschermen en daar heeft BMW Motorrad echt alles aan gedaan. Met ondermeer schuurvaste materialen en uitneembare protectoren. En systeemhelmen die je voor je plezier draagt - weer of geen weer. Gewoon even komen passen.

Ook hebben we kleding en persoonlijke accessoires uit de wereld van BMW Motorrad voor je. Kleding voor als je plannen maakt of bent gearriveerd. Daar zul je je heel prettig in voelen. Bij de eerste kennismaking geven we je graag de dikke brochure mee. Die lees je uit als een spannend jongensboek.

Kom langs in onze showroom in Eindhoven of neem contact met ons op. Je kunt bij BIQER onder meer terecht voor motorkleding, helmen en schoenen. Onze specialisten zorgen ervoor dat alle accessoires zijn voorzien van de beste kwaliteit.