Schadeherstel

Uw BMW terug in nieuwstaat

Schade is al vervelend genoeg, en je hebt het lang niet altijd zelf in de hand. Mocht er nu toch iets gebeuren is het fijn dat je op BIQER kunt vertrouwen. Onze monteurs en service adviseurs zijn zeer ervaren in het calculeren van een schade. Door het gebruik van enkel originele BMW onderdelen kunnen wij uw BMW weer in nieuwstaat aan u afleveren. 

Originele BMW onderdelen

De hoogste kwaliteit

Voor het herstel van uw BMW maken wij gebruik van originele BMW onderdelen. Hierbij is de kwaliteit van de gebruikte onderdelen gewaardborgd. Zolang de motor in productie is worden kleurdelen zelfs door BMW in kleur geleverd, waardoor kleurverschil geen zorg meer is. 

Is uw BMW uit productie? Geen probleem! Wij werken al jaren samen met een spuiterij gespecialiseerd in motorfietsen. Op deze manier kunnen wij alsnog een hoogwaarde oplossing aanbieden, precies zoals in de BMW fabriek. 

Volledig ontzorgd

Wij regelen alles met de verzekering voor u

Een schade is al vervelend genoeg. Daarom proberen wij bij BIQER u zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kunnen wij indien gewenst het contact met de verzekering voor u regelen en zorgen we voor een afspraak met een schade expert. Wij zorgen voor een uitgebreide en volledige calculatie zodat wij uw BMW weer in ere kunnen herstellen. 

Ook over de betaling van de verzekering hoeft u zich geen zorgen te maken. Als BMW Exclusief Dealer kunnen wij het volledige financiele aspect van een schade uit handen nemen. Eindeloze telefoongesprekken met de verzekeringsmaatschappij zijn daarmee verleden tijd. U hoeft enkel nog te bedenken waar uw volgende reis naar toe gaat.