Vacature verkoopmedewerker Motorrad

full time 40 uur per week

Ben jij die actieve verkoper met passie voor motoren? En regel je de zaken binnen de organisatie zodat liefhebbers van BMW motorfietsen online en offline het juiste gevoel krijgen en een prima experience bij BIQER op vele fronten voor een diversiteit aan produkten? Ga dan aan de slag als verkoopmedewerker BIQER! 

Zo ziet jouw functie van verkoper bij BMW Motorrad eruit 
BIQER groeit en zoekt versterking in de regio Eindhoven. Als verkoper laat je klanten de uitdagende wereld van motorfietsen beleven. Dat doe je door de aanwezigheid van BIQER online te versterken, goede zichtbaarheid op alle kanalen, voor occasions, nieuwe motoren en uiteraard voor service, onderhoud, accessoires, kleding en evenementen.

Je zorgt samen met het team van 10 medewerkers voor een top presentatie en behandeling in onze full experience BMW Motorrad bedrijf voor nieuwe, gebruikte motorfietsen en accessoires. Een klantgerichte instelling en organisatorische vaardigheden zijn noodzakelijk om het hele proces van advisering, verkoop en aflevering optimaal te laten verlopen.  

Wat wij van je vragen 
Als verkoop medewerker kom je terecht in een afwisselende organisatorische functie. Je bent een echte motorfiets liefhebber en je bent sterk motor minded. Je werkt zelfstandig, kunt goed organiseren in een commerciële omgeving en weet hoofd van bijzaken te onderscheiden.

  • beschik je over een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur IVA/communicatie of commerciële Economie;
  • heb je enkele jaren verkoop ervaring en kun je organiseren;
  • beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
  • heb je kennis en ervaring met social media en online marketing;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs A + B;
  • woon je in de omgeving van Eindhoven.

Dit bieden wij jou 
Wij bieden een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen. Daarnaast zijn er goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Ook kan je bij ons een goede werksfeer verwachten waar je werkt in een professioneel en gezellig team met leuke collega’s.