Nieuwsbrief oktober 2020

Nieuwsbrief oktober 2020

Beste motorrijder,

Hoewel de dagen langzamerhand korter worden, is het motorseizoen nog altijd in volle gang. Ondanks dat het motorseizoen dit jaar een andere vorm had gekregen dankzij de corona crisis, hebben vele motorrijders nog heerlijk kunnen toeren. En dat doen ze nog steeds! Traditioneel staat in oktober het Oktoberfest weer op de planning, en dat is dit jaar in een iets ander jasje dan je wellicht gewend bent. Dit jaar hebben we weer veel nieuws en activiteiten. In deze nieuwsbrief lees je wat je de komende maand niet mag missen!
 

Het is oktober actiemaand bij BIQER!

We nodigen je graag uit om de oktober actiemaand samen met ons te vieren op 10 oktober. Een dag vol met nieuws over de vernieuwde BMW R1250 GS én Adventure uitvoering. Met deze vernieuwing wordt er een nieuwe hoofdstuk toegevoegd aan de rijke GS historie. De First Editions hebben tevens een klantvoordeel dat kan oplopen tot € 1.095.- incl. BTW!

Naast de vernieuwde GS en Adventure hebben we zeer scherpe pakketprijzen voor Akrapovic en regelbare Kesstech uitlaten. Een prachtige en waardevolle toevoeging aan je BMW. Op 10 oktober zijn er diverse motoren uitgerust met deze uitlaten, zodat je ze zelf kunt ervaren.

Nieuw bij BIQER is de verwarmde onderkleding. Hiermee is geen dag te koud om te kunnen motorrijden. Met de nieuwste ontwikkelingen zijn je verwarmde jas, broek, handschoenen en sokken met bluetooth te bedienen. Dit vergroot je gebruiksgemak aanzienlijk. Ook een slimme oplossing om lege accu's of een wirwar van snoeren mag niet ontbreken. Laat je verrassen door de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied, we zien je graag 10 oktober!

40 years GS editions

In onze vorige nieuwsbrief las je over de nieuwe 40 Jahre kleuren op de 850 en 750 serie. Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat ook de 1250 GS serie in de 40 Jahre kleuren te zien zal zijn. Naast de 40 Jahre kleuren kun je 10 oktober ook de vernieuwde Triple Black en de Rallye uitvoering komen bewonderen bij BIQER.

BMW Motorrad 3ASY Ride nu tijdelijk met slechts 1,99% rente

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke én particuliere klanten. Met dit zeer scherpe aanbod kun je nu zakelijk een gloednieuwe BMW motorfiets rijden voor slechts € 58,- en particulier voor € 65,- per maand.

Ruil je oude motorpak in en ontvang € 250 inruilpremie bij aanschaf van een nieuw BMW motorpak

Jouw oude motorpak is maar liefst € 250,- waard bij de inruilactie op een nieuw BMW motorpak. Alle BMW motorpakken doen mee in deze actie, en geld alleen bij een compleet BMW motorpak. Via onderstaande button kun je de complete BMW Motorrad Ride collectie inzien. De motorpakken op de pagina's 37-58 doen mee aan deze actie.

Lichtjesroute in de Lichtstad

De komende weken is Eindhoven weer verlicht door vele ornamenten door heel de stad. Wat is er nou mooier dan deze tour door onze stad op de motor te rijden? Inloop en koffie is op 8 oktober vanaf 19:00 uur bij BIQER, en vertrek om 19:30 uur. Na afloop is er nog gelegenheid voor een kop koffie en wat lekkers. Deelname is gratis, graag wel even aanmelden!

BIQER Najaarstour 2020

16 oktober hebben we een mooie tour uitgezet richting het zuiden van Limburg van ca. 275 km. Omdat het volgens de richtlijnen van het RIVM niet haalbaar is om met een groep te lunchen hebben we voor iedere deelnemer een lunchpakket samengesteld zodat je zelf op de route je lunch kunt nuttigen. De route start vanuit BIQER en neemt je mee langs de mooiste plekjes van Zuid-Limburg. De route wordt vooraf gedeeld onder de deelnemers, zodat je deze op je eigen navigatie kunt laden. Je bent vrij om met je eigen groepje de rit te rijden, maar het is ook mogelijk om bij een van de medewerkers van BIQER aan te sluiten. Afsluitend hebben we een heerlijk avondbuffet bij BIQER. Kortom, een dag die alle ingrediënten heeft om een prachtige motor-dag te worden. Inschrijven kost slechts € 25, en kan via de aanmeldknop.