Nieuwsbrief juni 2020

Update

Beste motorrijder,

Langzaam maar zeker verschijnt er licht aan het eind van de tunnel als het gaat om de corona crisis. De grenzen naar de omliggende buurlanden zijn weer open, dus we kunnen weer heerlijk toeren en genieten van onze machines. Om je motorseizoen zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal acties bij BIQER. Wacht dacht je van ventilerende of waterdichte motorsneakers, of juist nieuw schoeisel voor je motor in de vorm van nieuwe banden met extra korting? Tevens zijn we verheugd te melden dat de BMW F 900 Dealertour ook naar BIQER komt! Alle modellen en uitvoeringen van de F 900 te zien en te rijden.

BMW F 900 tour

Vrijdag 10 en zaterdag 11 juli komt de BMW F 900 Tour naar BIQER! De nieuwe BMW F 900 R en F 900 XR modellen gaan op tournee langs de Nederlands BMW Motorrad dealers. Uitgevoerd met álle verschillende buddyseats: Van laag en normaal tot comfort, hoog en extra hoog. Dit allemaal om u de zithoogte te laten ervaren die perfect aansluit bij uw postuur. Ook de verlagingssets en de A2-rijbewijs varianten kunt u proberen. Inschrijven kan via onderstaande knop. Zien we jou ook om deze nieuwe motoren aan de tand te voelen?

Michelin cashback actie

Om te zorgen dat je motor met vers rubber aan de verre reizen kan beginnen hebben we in samenwerking met Michelin een cashback actie. Hiermee krijg je tot wel € 40,- terug bij aanschaf van een set nieuwe Michelin banden. De actie loopt van 15 mei tot en met 31 juli. Twijfel je nog over welke banden het beste bij jou en je motor passen? We adviseren je graag op basis van eigen ervaringen. Uiteraard maken we ook voor banden van andere merken graag een passende offerte voor je.

BMW sneakers ride & dry

Deze maand hebben we de populaire sneakers uit de collectie van BMW Ride in de aanbieding. Me deze BMW sneakers ben je helemaal klaar voor heerlijke kilometers, in welke weersomstandigheden dan ook. Door de versterkingen bij de hiel en de teen bieden beide soorten sneakers de veiligheid en het comfort die verwacht mag worden van motorsneakers. De BMW sneakers zijn unisex, dus geschikt voor iedere motorrijder. De sneaker Dry is wind en waterdicht, actief ventilerend en gemaakt van 100% opgeruwd rundleer. De sneaker Ride is geschikt voor de warme zomers. Deze is voorzien van schakelpedaalbescherming en gemaakt van 100% fijn en licht rundleer. De sneaker Dry is verkrijgbaar voor slechts € 159,- (normaal € 214,-) en de sneaker Ride voor maar € 149,- (normaal € 194,-)

Upgrade Packages voordeel op geselecteerde voorraad

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe BMW Motorfiets te gaan kopen dan is het nu ongekend voordelig zakendoen als we deze uit de geselecteerde voorraad aan jou kunnen leveren.

Niet alleen de prijs zal aanzienlijk omlaag gaan, maar je krijgt voor niets ook nog eens 5 jaar fabrieksgarantie. Kortom kom langs en vraag naar de mogelijkheden. Uiteraad staat op onze site ook meer informatie ook over specifieke modellen.

Mocht je daarbij ook nog bepaalde extra accessoires willen, ook hierin hebben we leuke aanbiedingen.

En als dat nog niet genoeg is, vraag dan ook eens naar de upgrade van de motorpakken!

Van harte welkom bij BIQER.