Nieuwsbrief augustus 2019

Concept R 18 brullend van start

Het is de wereldprimeur waarop de custom-scene met smart zat te wachten - een BMW Motorrad custom concept met een nieuw prototype twin-motor - het grootste boxerblok die ooit gebouwd is voor gebruik in een motorfiets. Deze pure, gestripte, uitgerakelde bike luistert naar de simpele naam 'Concept R 18' en geeft een flinke hint van wat er op ons af komt in het cruiser-segment. 

Uniek! Uniek!

Zandtoertocht MV-Wintelre zaterdag 24 augustus 2019

Een mooie tocht door Brabant over paden en zandwegen totaal ca. 100 km lang waarvan 80% onverhard. Dat is in het kort de zandtoertocht van MV Wintelre. Omdat wij dit off the road rijden een warm hard toedragen en het best wel uniek is dat dit nog mogelijk is in Nederland willen we dit extra onder de aandacht brengen van onze klanten met en zonder BMW GS. 

Inschrijven kan op zaterdag 24 augustus ter plekke tussen 8.30 uur en 11 uur vanaf de Rosdoek (kijk ook op (www.mvwintelre.nl), en BIQER sponsort de eerste 10 BIQER klanten! Hoe: mail uw gegevens voor 22 augustus naar info@biqer.nl en wij betalen uw inschrijving!!

Mooie toertocht

De maistoertocht van MV Wintelre op zondag 25 augustus

Altijd leuk een mooie tocht door het prachtige Brabantse land van ca. 200 km. Georganiseerd door MV wintelre welke al jaren mooie tochten organiseert. Niet alleen de tocht is mooi maar ook de stopplaatsen zijn goed geregeld. 

Aanmelden kan op de dag zelf tussen 9- 11 uur vanaf de Rosdoek (voor verdere info www.mvwintelre.nl) . Hierin sponsort BIQER de inschrijvingskosten voor de eerste 10 klanten van BIQER die zich voor 22 augustus aanmelden via info@biqer.nl

BMW rugzak Function

De BMW Function rugzak kan voor verschillende situaties gebruikt worden. De extra compartimenten bieden ruimte voor een laptop of vrijetijd spullen. Door het waterdichte hoofdvak vormt een zomerse regenbui geen enkel probleem.

  • Hoogwaardige functionele rugzak
  • Waterdicht hoofdvak met laptopvak
  • Ergonomisch gevormd ruggedeelte
  • Buitenkant van duurzaak Tarpoulin en nylon
  • Instelbare schouder-, borst- en heupband
  • Kan op de motorfiets bevestigd worden.

Afmeting ‘normaal’ van € 146 voor € 115
Afmeting ‘klein’ van € 107 voor € 85

Wunderlich Experience Center

Nieuw bij BIQER is het Wunderlich Experience Centre. Vanaf nu is het mogelijk om vooraf te proefrijden met de comfortabele zadels en gestroomlijnde windschermen van Wunderlich. Omdat iedereen verschillend is en op zijn/haar manier op de motor zit, is de keuze voor een zadel of windscherm heel persoonlijk. Je bent van harte welkom om te komen proefrijden met een van de kwaliteitsproducten van Wunderlich!

Occasion van de maand

BIQER heeft een mooie range aan BMW R nine T modellen in voorraad, nieuw en gebruikt en dit wisselt ook vaak. Daarom nu onder de aandacht een mooie R nine T uit het bouwjaar 2018 met slechts 7700 km met diverse accessoires. Uiteraard is dat de oer BMW R nine T met comfortabele vering, spaakvelgen en toerenteller. De prijs is € 16.950,- iets voor u? Kom langs om dit prachtige model te komen bekijken.

Privat lease zeker ook voor motorfietsen
Bij BIQER veel verschillende mogelijkheden om een prachtige nieuwe BMW te gaan rijden. 

Kom langs bij BIQER en laat u informeren over de mogelijkheden.