Een goed gevulde showroom

De nieuwe BMW F-serie, R12-serie, S1000XR én de CE02

De nieuwe R12-familie

Maakt van de weg je podium

De nieuwe BMW R12 én R12 nineT!

Deze twee zijn al goed op weg om heuse iconen te worden. De R 12 nineT is de sensationele roadster waarmee je kunt shinen. Hij nodigt uit om de straat op te gaan met je persoonlijke statement. De R 12 is de heerlijk ontspannen cruiser die het toonbeeld is van een aangename nonchalance. Beide zijn onmiskenbaar heritage bikes. En je weet wat dat wil zeggen: Tijdens de rit geniet je van de legendarische boxermotor en vier je pure #soulfuel.

 

Hungry for more

De nieuwe aanwinsten in de GS familie

Opwindende diversiteit voor avonturiers, ontdekkers en enthousiastelingen: onze GS-familie heeft drie nieuwe leden. Of je nu een weekendtrip plant met je beste vrienden, offroad gaat rijden of meteen maar de hele wereld wilt veroveren - met deze modellen gaan alle deuren voor je open. Ontdek welke het beste bij jou en je plannen past en krijg alle belangrijke details.

De Maximizer

De BMW M 1000 XR en S 1000 XR

Typisch M: Deze motor kan alleen in de overtreffende trap worden beschreven. De M 1000 XR is de lichtste en krachtigste in serie geproduceerde crossover ter wereld. Het derde M-model van BMW Motorrad maakt de familie van viercilinders compleet - en doet zijn M eer aan. M staat voor motorsport-DNA. XR staat voor geschiktheid voor lange afstanden. Bij elkaar opgeteld resulteert dit in een unieke rijervaring: De M XR levert voortreffelijke prestaties voor lange afstanden. Inclusief adrenalinestoten.

 


De BMW S 1000 XR is de ultieme symbiose van geschiktheid voor lange afstanden en High Performance sportmotorfiets. Je kunt hiermee zoveel bochten nemen als je wilt - alleen jij bepaalt wanneer de rit eindigt. De motorfiets is op belangrijke punten verbeterd, haalt nu een maximaal vermogen van 170 pk en geeft je dankzij uitgebreide aanpassingen meer comfort. Met de S 1000 XR ervaar je sportief en superieur rijplezier, ook op langere afstanden. Dus waar wacht je nog op? Stil je honger naar adrenaline en laat iedereen zien wat jij in je mars hebt: #NeverStopChallenging.

De BMW CE-02 | Move your way

Introductie aanbod: Launch Edition

Er is nu een speciaal introductie aanbod! Bestel nu een CE 02 en ontvang een gratis upgrade met het Highline pakket en tegen een gereduceerd introductie tarief. Zo heb je de variant die door iedereen met een autorijbewijs te rijden is, de CE 02 AM variant, al mét Highline pakket voor € 6.990,-. De A1 variant voor motorrijders is er nu mét Highline pakket al voor € 7.990,-. 

 

Actie is geldig tot 31 juli 2024