BMW Connected Ride Cradle

Volledig verbonden rijden

BMW Motorrad ConnectedRide is een functionele productfamilie die je via Bluetooth verbindt en via de BMW Motorrad Connected app kunt bedienen. De basis hebben we gelegd met BMW Motorrad Connectivity: een systeem dat de gebruikelijke features van je smartphone zoals telefonie, muziek en navigatie draadloos op het TFT-display van je motorfiets brengt. Maar dat was nog maar het begin, want er zullen nog veel meer BMW Motorrad ConnectedRide producten volgen, die je rijervaring nog eenvoudiger, veiliger en comfortabeler maken, ongeacht waar en met welke bike je onderweg bent.

BMW Motorrad Connected app

De BMW Motorrad Connected app is daarbij het centrale verbindingselement voor alle BMW Motorrad ConnectedRide producten. Je koppelt elk product uit de ConnectedRide familie eerst via Bluetooth aan de Connectivity Hub van de app. En nu heb je snel en eenvoudig toegang tot functies als navigatie, voertuiginformatie en andere productspecifieke features.

Leverbaar bij BIQER

Bestellen gaat heel gemakkelijk

Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom. Wij geven graag een demonstratie van de Connected Ride Cradle. Koppelen met je smartphone gaat heel eenvoudig, maar we helpen je graag. 

Bestellen kan ook online! Momenteel nog even via mail, maar achter de schermen zijn we hard aan het werken om snel de nieuwe webshop te kunnen lanceren!