BIG BIQER DAY

Hét BMW Motorrad event van het jaar!

Hét BMW Motorrad event van het jaar, en dat in Eindhoven. Inmiddels begint het een goede traditie te worden, de BIG BIQER DAY aan het begin van het motorseizoen. Dit jaar een paar weken later dan we zouden willen, maar de kans op mooi weer neemt dan wel toe. Op de BIG BIQER DAY vind je al het moois dat BMW Motorrad en BIQER te bieden hebben.

 

Clinic Airbrushen

Ga zelf aan de slag!

Schrijf je nu in voor de mini workshop airbrushen, en maak de mooiste creaties. Een laagdrempelige manier om zelf aan de slag te gaan. Wij zorgen ervoor dat je een T-shirt of poster tot je beschikking krijgt waar je zelf een creatie op kunt maken. Deelname aan deze workshop is gratis en duurt ongeveer een half uur, dus schrijf je snel in. We hebben de volgende tijden beschikbaar, en per tijd zijn er maximaal 8 deelnemers:

10:30   14:00   16:30
11:00   14:30
11:30   15:00
13:00   15:30
13:30   16:00

 

 

Zoveel te zien

én te beleven!

  • Meet&Greet én signeersessie met BMW SBK coureur Michael van der Mark van 13.00 tot 15.00 uur
  • Proefritten met bijna alle huidige BMW Motorrad modellen
  • Outdoor GS Arena, rij een parcours met een van onze geprepareerde GS'en.
  • Airbrush clinic
  • Wrap clinic
  • Zeer scherpe aanbiedingen op accessoires en BMW kleding.
  • Heerlijke barista koffie en hapjes van een chef

Inschrijven voor proefritten

Probeer jouw droommotor tijdens een proefrit

Tijdens de BIG BIQER DAY kun je proefrijden met de meeste huidige BMW Motorrad modellen. In het overzicht hiernaast kun je zien welke modellen er beschikbaar zijn, en op welke tijden. Inschrijven kan via onderstaande button. We updaten dit overzicht dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag. Je inschrijving is pas definitief als deze per mail is bevestigd. 

Outdoor GS Arena

Test je skills op dit parcours

Neem deel aan de outdoor GS arena. We hebben een uitdagend parcours, geprepareerde motoren, en professionele begeleiding. 
Stap op 1 van onze geprepareerde motoren (zonder eigen risico!) en test je vaardigheden op dit uitdagend parcours. Inschrijven kan via onderstaande button. 

Update 23-3-2023: Alle plaatsen voor de GS Arena zijn inmiddels gereserveerd!