Afgelast: Big Biqer Day 2020

Afgelast

UPDATE: BIG BIQER DAY  AFGELAST WEGENS HET CORONAVIRUS.

Gezien de nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om zowel de Big Biqer Day als de Big Biqer Tour af te gelasten.

Beide evenementen zouden we graag in een later stadium alsnog willen laten plaatsvinden, maar dat is afhankelijk van hoe van de ontwikkeling van de situatie.

Zodra er nieuwe data bekend zijn zullen wij dit via onze nieuwsbrief en sociale media melden.

We hopen op je begrip voor deze beslissing.

BIG BIQER DAY 2020

28 maart is het weer tijd voor de BIG BIQER DAY. Dit jaar pakken we nog grootser uit dan vorig jaar. Tevens vieren we die dag het 2-jarig bestaan van BIQER. Dit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We verwelkomen je graag tijdens deze dag vol spektakel!

Wederom hebben we bijna alle huidige BMW modellen beschikbaar voor proefritten. Heb je altijd al eens op die ene motor willen rijden? Dan is dit nu je kans! Verder is er van alles te beleven in én om het pand. Diverse demonstraties met motoren en een 3D-simulator. Rij jij de snelste tijd op Assen met de racesimulator?

Natuurlijk wordt er gezorgd voor de beste koffiespecialiteiten door onze barista en mag ook de échte Duitse Bratwurst niet ontbreken!

Kom op zaterdag 28 maart ook langs tussen 09:00 en 17:00 en vier samen met ons de BIG BIQER DAY! Voor iedereen die er geen genoeg van kan krijgen organiseren we de dag erna, 29 maart, de BIG BIQER TOUR! Meer informatie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Zien we jou ook 28 maart?

Kom proefrijden op alle BMW modellen!

Tijdens de BIG BIQER DAY kun je proefrijden op bijna alle modellen uit het uitgebreide gamma van BMW Motorrad. Ben je benieuwd naar de kracht en souplesse van een 6-cilinder motor? Of wil je eens proeven aan het levendige karakter van de R nineT, of is een S 1000 RR jouw droommotor? Schrijf je dan in voor een proefrit en ervaar het zelf! Dit jaar hebben we ook 4 motoren die geschikt zijn voor het A2 rijbewijs.

Inschrijven voor een proefrit op 28 maart 2020

Tijdens de BIG BIQER DAY 2020 kun je proefrijden op bijna alle BMW Motorrad modellen.
Wil je verzekerd zijn van een proefrit op jouw favoriete motorfiets? Meld je dan van te voren aan! Let op! Je inschrijving is pas definitief als je hier een bevestigingsmail van hebt gehad. Je kunt je inschrijven tot 27 maart 15:00 uur. Tijdens de BIG BIQER DAY kun je ook zonder ingeschreven te zijn aanmelden op de tot dan toe beschikbare modellen.

Op de onderstaande afbeelding staan alle beschikbare motoren tijden die beschikbaar zijn voor een proefrit. Vermeld bij het reserveren je naam, telefoonnummer, het tijdslot en motor. 

(Rood gemarkeerde tijdsloten zijn niet meer beschikbaar)

Zoveel te doen en te beleven!

In onze eigen BMW Trophy Arena kun je met je eigen motor een parcours vol obstakels afleggen onder begeleiding van een erkend KNMV instructeur. Ben jij de beste? Dan ligt er aan het einde van de dag een mooie prijs voor je klaar. Daarnaast is voormalig Nederlands kampioen Trial Luc Branten aanwezig om zijn kunsten te vertonen op een trialmotor. Kom kijken hoe hij met het grootste gemak over auto's en zeecontainers rijdt!

Ook in de showroom is van alles te beleven. Neem plaats op de motor simulator voor een virtuele manier van motorrijden, of neem plaats achter het stuur van de BMW M3 voor een virtuele ronde over het TT circuit van Assen. De snelste van de dag ontvangt een mooie prijs!

Onze barista is aanwezig voor de heerlijkste koffiespecialiteiten, afgestemd op jouw wensen. Ook voor de échte Duitse bratwurst moet je 28 maart bij BIQER zijn. Er staat een volledig verbouwde foodtruck met de beste Duitse specialiteiten!

Aanbiedingen om je motorseizoen goed van start te gaan!

Natuurlijk mogen mooie aanbiedingen niet ontbreken! Wat dacht je van 10% korting op het hele assortiment van Wunderlich? Tevens kun je tijdens de BIG BIQER DAY diverse windschermen en zadels proberen. Er zijn ook twee volledig verbouwde showmotoren van Wunderlich te bewonderen. Daarnaast hebben we mooie aanbiedingen op uitlaten van Akrapovic en Kesstech. Nieuw dit jaar is de koopjeshoek met hoge kortingen!

BIG BIQER TOUR

De dag na de BIG BIQER DAY, op 29 maart, hebben we een mooie tour uitgezet richting het zuiden van Limburg van c.a. 275 km. Volledig verzorgd, met koffiestops, lunch en een heerlijk avondbuffet heeft deze dag alle ingrediënten om een prachtige motor-dag te worden. Inschrijven kost slechts € 35 euro en kan via de aanmeldknop.

Heb je tijdens de BIG BIQER DAY jouw droommotor gevonden en wil je de beste proefrit rijden die je maar kan? Rijdt de BIG BIQER TOUR dan met jouw droommotor! Vraag naar de voorwaarden.