Nieuwsbrief december

Team BIQER wenst je fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

2020, een jaar waarin we hopelijk weer fantastische kilometers mogen gaan maken op onze BMW's. Een jaar waarin we de mooiste toertochten gaan rijden, de beste bergpassen nemen en op bijzondere plekken komen. Een jaar waarin we weer een aantal prachtige nieuwe modellen mogen introduceren. Zo komt volgend jaar zelfs de F900R vanaf € 9770! BIQER sluit het jaar 2019 nog af met een paar mooie aanbiedingen waarbij je knallend het jaar uit kan! 24-12-2019 en 31-12-2019 is onze werkplaats gesloten, maar is onze showroom gewoon geopend!

Tuig je motor op!

Daar waar iedereen zijn kerstboom aan het optuigen is zijn we bij BIQER druk in de weer om een paar mooie specials te maken, voorzien van vele accessoires. Omdat we de smaak goed te pakken hebben bieden we nu alle accessoires met maar liefst 15% korting aan! Wil je je motor voorzien van een set valbeugels, LED verstralers of een navigatiesysteem? Dit is het moment om je motor te voorzien van een mooie upgrade. Zo kun je helemaal fris het nieuwe motorseizoen in! Deze actie geldt tot en met 31 december.

Knallend het jaar uit met Akropovic HP!

De laatste dagen van het jaar 2019 vliegen voorbij. Om knallend het jaar uit te gaan bieden we al onze Akrapovic producten aan met maar liefst 20% korting. Een prachtige upgrade van je motor. De uitlaten van Akrapovic zien er niet alleen prachtig uit, ze klinken ook nog eens fantastisch. Deze actie geldt tot en met 31 december.

Occasion van de week!

In deze kerstspecial van de BIQER nieuwsbrief zetten we deze kerstrode BMW R1250RT onder de sfeerverlichting. De RT geeft je - meer dan ooit te voren - vrijheid. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor superieure, vloeiende loopeigenschappen van het motorblok met daarnaast veel comfort. Een prachtige machine met een lage kilometerstand. Rijk uitgerust met onder andere een HP Akrapovic uitlaat voor een mooi vol geluid

De mooiste kerstcadeaus

Vier de feestmaand met BMW én BIQER! We hebben een selectie van de mooiste BMW artikelen aantrekkelijk geprijsd! Je kunt ook iemand blij maken met de BIQER CADEAUBON!

 • BMW Multifunctioneel gereedschap is een onmisbare tool om thuis of onderweg reparaties aan je motor uit te voeren. Zeer compact en makkelijk mee te nemen. Nu van € 247 voor maar € 166!
 • BMW R1200GS pedal is bedoeld voor de allerkleinste van ca. 2 tot 4 jaar. Nu van € 91 voor maar € 74!
 • BMW Zakmes is een zeer kwalitatief hoogwaardig zakmes uit de Style collectie van BMW. Van € 92 voor € 69!
 • BMW Acculader Plus zorgt voor je accu gedurende de wintermaanden. Opladen via de aanstekerplug, zonder extra kabeltjes. Nu van € 132 voor maar € 109!

Mike on the bike clinics op zondag 26 januari 2020!

We zijn bij BIQER al druk in de weer om te zorgen voor een aantal mooie evenementen in 2020. Het eerste evenement van het jaar is op 26 januari 2020. Tijdens dit evenement zal Mike on the Bike verslag doen van zijn reis in Spanje en Portugal die hij in december/januari rijdt. Daarna zijn er een vijftal clinics welke allen zijn bedoeld om met meer plezier en veiliger te motorrijden. Zo kun je deelnemen aan de volgende clinics:

 • Eerste hulp bij motorpech door Jan van BIQER
 • Wat te doen kort na een ongeval (neem je helm en motorjas mee!) door ambulancebroeder Remco.
 • Welke invloed hebben mijn schokdempers op mijn rijplezier en veiligheid. Wilbers Performance Suspension neemt je mee in de wereld van een van de belangrijkste onderdelen op je BMW.
 • Alle ins en outs over motorbanden voor ieder wegdek. Joost van Michelin Benelux praat je bij over de nieuwste technieken, en geeft tips hoe je het maximale uit je band haalt.
 • Tips en tricks bij het bepakken van je motor voor een reis. Mike laat je alle slimmigheden over het juist bepakken van je motor zien.
   

De dag start om 14.00 uur, en zal tot circa 18.00 duren. Daarna zal er voor een uitgebreid buffet worden gezorgd. De kosten voor deze dag zijn € 40,- welke vooraf overmaakt dienen te worden. Inschrijven kan tot en met 18 januari.