MIKE ON THE BIKE CLINICS OP ZONDAG 26-01-2020

Alles over reizen en veiligheid

Wij zijn bij BIQER al druk in de weer, zo zorgen we wederom voor een aantal mooie evenementen in 2020. Het eerste evenement van het jaar zal zijn op 26 januari 2020 en staat in het teken van reizen, veiligheid en materiaal keuze. Tijdens dit evenement zal Mike on The Bike verslag doen van zijn reis in Spanje en Portugal die hij in december/januari rijdt. Daarna zullen er een vijftal clinics gegeven worden om met meer plezier en veiligheid te rijden.

De dag start om 14:00 uur en duurt tot circa 18:00. Daarna zal er voor een uitgebreid buffet worden gezorgd. Deze enorm leerzame dag kost maar € 40,-. 

Je kunt deelnemen aan de volgende clinics:

Eerste hulp bij motorpech
Hier gaat u kleine tips en tricks leren die u zelf kunt uitvoeren.
Wat te doen kort na een ongeval
Remco (Ambulance Broeder) komt deze dag u alles uitleggen. Hier gaat u leren wat u vooral niet moet doen. Ook is Remco 10 jaar Rij instructeur geweest dus weet alle ins en outs! (neem je helm en motorjas mee!)
Welke invloed hebben schokdempers op mijn rijplezier en veiligheid.
Wilbers Performance Suspension zal u deze dag alles vertellen over een van de belangrijkste onderdelen op uw motor, de schokdempers! Ook zal er een uitleg zijn waarom onderhoud en personaliseren van uw schokdempers zo belangrijk voor uw veiligheid.
Alle ins en outs over motorbanden
Joost van Michelin Benelux komt u alles vertellen over motorbanden, wanneer u welke banden monteert en welke druk u nu precies nodig hebt met bagage/ passagier.
Tips en tricks bij het bepakken van de motor voor een reis
Mike On The Bike gaat u zijn motor en bagage ter beschikking stellen, zo leert waar u welk gewicht plaatst en waarom, bijvoorbeeld om onnodige banden slijtage tegen te gaan!