Nieuwsbrief april 2020

Huidige situatie

Beste motorrijder,

Ondanks de bizarre tijd waarin we momenteel leven maken we er met zijn allen het beste van. Gelukkig kunnen we nog wel genieten van al het moois dat motorrijden ons te bieden heeft. BIQER is gewoon open tijdens de reguliere openingstijden. Wel houden wij ons uiteraard aan de voorschriften van het RIVM. Bij BIQER hebben we natuurlijk niet stil gezeten. In deze nieuwsbrief blikken we ook alvast vooruit naar wat er in de nabije toekomst te wachten staat op motorgebied.

De vernieuwde BMW S 1000 XR

25 april introduceren we de vernieuwde BMW S 1000 XR. Een motor waar door velen reikhalzend naar uit gekeken wordt. De machine combineert sportiviteit en goede prestaties op lange ritten in een perfecte vorm. Door de vernieuwde uitstekende ergonomie met rechte, ontspannen zithouding kun je dagenlang om iedere bocht en elk recht stuk rijden. De nieuwe S 1000 XR is tevens voorzien van LED verlichting en een groot TFT kleurenscherm met volledige connectiviteit.

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus zal de introductie van dit nieuwe model op een andere manier vormgegeven worden dan je van ons gewend bent. Zo zullen we 25 april een live uitzending op Facebook hebben, en natuurlijk staat er meer informatie op onze website.

BMW Lifestyle Collection bij Biqer

Afgelopen tijd hebben wij ons assortiment aan vrijetijdskleding uitgebreid. Zo hebben we een mooi assortiment aan shirts, truien, jassen en sneakers. Daarnaast kun je ook voor een riem, portemonnee, fiets, step, of een spelletje voor de kids terecht. We hebben alles mooi en overzichtelijk in de showroom geplaatst. Ook heel leuk om iemand cadeau te doen, eventueel met de BIQER Cadeaubon!

Gratis haal- en brengservice

In deze bijzondere tijd kunnen wij u gratis haal en brengservice van uw BMW motorfiets aanbieden. Op deze manier kunnen we het contact minimaliseren, om zo de kans op besmettingen zo klein mogelijk te maken. Je hoeft dus niet te wachten met het onderhoud, reparatie of het monteren van accessoires op/van je motor. Je kunt telefonisch en per mail een afspraak maken, maar nu ook met onze vernieuwde online werkplaatsmodule. Hierin kun je direct de beschikbaarheid in onze werkplaats inzien.