BMW S 1000 XR (2020)

Strijd om elke kilometer

De vernieuwde BMW S 1000 XR is een motorfiets die geen grenzen kent. Sportiviteit wordt gecombineerd met goede prestaties waardoor lange ritten voor meer genot zorgen.

 

 

Nóg betere prestaties

De BMW S 1000 XR is een combinatie van het beste van drie werelden, namelijk sport, adventure en tour. De aangename zitpositie zorgt voor een ontspannen zithouding waardoor je optimaal kan genieten van de topprestaties die deze machine levert.

Door de aanwezigheid van een krachtige 4-cilinder lijnmotor beschikt de S 1000 XR over een vermogen van 165 PK (121 kW) bij 11.000 t/min en een maximale koppel van 114 Nm bij 9.250 t/min. Dit alles wordt ondersteund door de innovatieve technologie ASC (Automatic Stability Control) waarmee je optimaal kan rijden in verschillende omstandigheden.

De dynamiek van de S 1000 XR

De S 1000 XR weegt 10 kg minder dan zijn voorganger, waardoor de lichtste variant op een mooie 223 kg komt te liggen. Hierdoor is de dynamiek behoorlijk toegenomen en voel je daadwerkelijk het gewichtsverschil op elke meter. Dit uit zich in een snellere acceleratie, verbeterde wendbaarheid en eenvoudiger manoeuvreren.

Ondanks het dieet van 10 kg is de standaarduitrusting van de S 1000 XR behoorlijk uitgebreid met het volgende: Dynamic ESA, ABS Pro, Hill Start, Rijmodi Pro en een 6,5” TFT met LED-verlichting. Heel veel nieuwe opties die je in echt moet ervaren! Kom je langs voor een proefrit?

 

Een optimaal design

Ook de ‘lijn’ in het design van de S 1000 XR is kenmerkend. Zo beschikken de stuurkuip en de verlichting over scherpe contouren en de korte achterkant doet ons denken aan een supersporter. Ook de vernieuwde aerodynamica zorgt dat beter beschermd bent tegen diverse weersomstandigheden, afkoeling en wind.

De BMW S 1000 XR is beschikbaar in twee expressieve kleuren, namelijk red metallic en ice grey. Beide kleuren zijn een lust voor het oog en absoluut een juiste kleurkeuze geweest voor dit model.

 

Financieren of leasen

Ben je overtuigd dat de BMW S 1000 XR het model is waarmee jij je kilometers wil gaan maken? Dan kun je nu kiezen voor een financiering of een lease. Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden en/of bekijk onze financieringsmogelijkheden

Als exclusieve BMW Motorrad Dealer voorzien wij je graag van de beste service en het beste advies. Wil jij voor aanschaf graag een proefrit maken? Bij Biqer is dat geen enkel probleem. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers of plan eenvoudig online een proefrit.

 

Download de brochure

Wil je meer informatie over de BMW S 1000 XR? Download dan de brochure.