Winterstalling motor bij BIQER

Eenvoudig je motor stallen in de winter

Als je in de winterperiode niet wilt doorrijden en je thuis geen stallingsruimte hebt, of je ruimte anders wilt gebruiken, laat je je motor gewoon overwinteren bij BIQER. We hebben een mooie, droge, beveiligde stallingsruimte waar je BMW tot de start van het nieuwe motorseizoen veilig binnen staat.

Je kunt je BMW komen brengen en eind februari weer schoongemaakt komen halen - tegen een kleine vergoeding. Op deze wijze hoeft je motor niet te lijden aan de strenge vorst van de winter. Laat je je motor wel buiten staan in de winter kan dit grote negatieve gevolgen hebben. Voorkom schade door gebruik te maken van onze motor winterstalling!

Extra service

Met een winterstalling betekent niet dat je motorfiets heel de winter niet wordt aangeraakt. We kunnen in de winterperiode namelijk onderhoud of een reparatie voor je uitvoeren. Dit is eigenlijk ideaal want je kunt dan gedurende het seizoen probleemloos van je motor gebruik maken zonder weer zaken te hoeven plannen.  Daaarnaast kunnen we ook je BMW schoonmaken en zorgen dat hij met een goed opgeladen accu voor je klaarstaat. Wat je het beste uitkomt. We geven je graag vooraf een prijsopgave voor de winterstalling van je motor.

Wij verzekeren je dat je motor in het voorjaar er weer helemaal tegenaan kan. Het liefst wil je natuurlijk direct onze winterstalling uitrijden zonder problemen. Door gebruik te maken van onze extra service garanderen wij deze mogelijkheid.

Haal- en brengservice van BIQER

Je kunt ook gebruik maken van de BIQER Haal & Brengservice. Als het je beter uitkomt dat wij je BMW thuis komen ophalen voor de motor winterstalling. Wij doen dit graag tegen een kleine vergoeding. Ook op het werk kunnen we je motor ophalen voor de winterstalling met onze geoutilleerde bedrijfsbus. Vraag een van onze medewerks naar de mogelijkheden.

Tips doorrijden in de winter

Wil je toch graag in de winter doorrijden. Let er dan op dat je jezelf goed beschermd tegen de kou. Zorg voor uitstekende winterkleding, waterdicht en winddicht. Hiernaast is het type band ook belangrijk. Een winterband is veiliger dan een sportband. Overweeg hiernaast ook een ventilerende buitenhoes. Er zijn nog veel meer tips als je door wilt rijden. Maar wij adviseren onze winterstalling voor je motor te gebruiken.

Review

Prettig ontvangen, proefrit was zo geregeld. Helm / kleding kon worden geleend, gezien ik die niet meer heb. Heel relaxed, niet aandringen op directe verkoop.
R. Doemges