TomTom Rider 550

Ga op avontuur en ontdek wereldwijd de nieuwste routes met de TomTom Rider 550. Dit systeem is een succesvolle doorontwikkeling van de veel verkochte TomTom Rider 410 en de 450.

Met de Rider 550 kies je zelf hoe uitdagend de route moet zijn. Wil je een route met veel heuvels en bochten? Dat kun je bij de Rider 550 eenvoudig regelen via het navigatiesysteem zelf, of tijdens het plannen van je route via de TomTom MyDrive.

De TomTom Rider 550 maakt het via Siri en Google Now mogelijk om onderweg veilig gebruik je maken van je smartphone. Bedien je smartphone via steminstructies, laat je SMS- en WhatsApp-berichten voorlezen via je headset, voer een telefoongesprek of regel de muziek nu volledig handsfree. 

Als je de Rider 550 wilt verbinden met het internet is een USB kabel en je PC niet langer nodig. De TomTom Rider 550 is namelijk via WiFi direct verbonden met het internet. Hierdoor worden updates vlekkeloos en ultrasnel uitgevoerd, en kun je eenvoudig de nieuwste routes en kaarten downloaden.

Overtuigd van de TomTom Rider 550 of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag met de keuze van jouw volgende navigatiesysteem. Daarnaast sluiten wij geheel vrijblijvend het systeem aan op je motor.

 

Waarom de TomTom Rider 550 hét navigatiesysteem voor jou is

 • Met de TomTom Rider 550 kies je zelf hoe avontuurlijk jouw rit moet worden (laag, gemiddeld of hoog). Vermijd saaie rechte routes en vind de spannende wegen en uitdagende hellingen. 
 • Via WiFi download je eenvoudig de nieuwste kaarten, - software en synchroniseer je het navigatiesysteem gemakkelijk met de nieuwste routes. Updates worden automatisch opgemerkt door het systeem, een navigatiesysteem met verouderde software is bij de 550 dus bijna onmogelijk!
 • Plan eenvoudig je perfecte rit in via TomTom MyDrive. Via MyDrive stel je eenvoudig tussenpunten in, en kies je het aantal heuvels en bochten. Indien gewenst kies je de optie ‘rondrit’ voor een alternatieve terugweg.
 • Het display van de Rider 550 is handschoen vriendelijk. TomTom gaat zelfs nog een stapje verder, door de optie om het navigatiesysteem op verschillende gevoeligheidniveaus in te kunnen stellen. Het display reageert dus vlekkeloos, zowel met lichte als zware handschoenen.
 • De Rider 550 waarschuwt je realtime voor verkeersonveilige locaties of verkeersopstoppingen. Ook waarschuwt het systeem je wanneer je een flitser nadert, en herinnert je aan de maximumsnelheid.

Wat zit er in de verpakking

Bij aanschaf van de BMW Navigator VI kun je de volgende onderdelen in de verpakking verwachten:

 • TomTom Rider 550
 • Motorhouder
 • RAM-houder
 • USB-kabel
 • Stroomkabel
 • POI's voor motorrijders
 • Documentatie

 

Algemene specificaties

Afmetingen: 13,7 x 8,8 x 3,1 cm (BxHxD)

Schermgrootte: 11 cm diagonaal  (4,3 inch)

Schermresolutie: 480 x 272 WQVGA

Type scherm: Capacitief, handschoenvriendelijk, in zonlicht leesbaar scherm

Gewicht: 280 g

Intern geheugen: 16 GB

Aansluiting voor micro-SD-kaart: Ja

Batterij: (oplaadbare) Lithium-ion batterij

Levensduur batterij: Tot 6 uur (afhankelijk van gebruik en instellingen)

Waterbestendigheid: IPX7 (beschermt tegen alle weersomstandigheden)