Nieuwsbrief November

Beste motorliefhebber,

Deze keer weer veel onderwerpen bij BIQER in deze nieuwsbrief.

Om het motorrijden onder de aandacht te houden en je verder te kunnen informeren over de ontwikkelingen bij BIQER en bij BMW Motorrad maakt elke bezoeker die in de maand november en december bij ons langs komt kans op een GRATIS BIQER Special BIKE, een bike met cardan aandrijving, soepel, snel en CO2 neutraal, dus echt iets voor jou!

De onderwerpen die je in onze nieuwsbrief vindt:
SERVICE: juist nu!
OCCASIONS: ruime keus, nu met € 500,- accessoires of € 350,-tanktegoed.
CADEAUBON: laat de keus aan de ontvanger
DONKERE DAGEN: extra licht!
NIEUWE BMW motorfietsen: F 900 R vanaf € 9.730,- en F 900 XR

BMW ONDERHOUD & WINTERCHECK: JUIST NU!!!

Rijdt het hele motorseizoen probleemloos op je BMW door het onderhoud in de winter te laten uitvoeren. Dat kan uiteraard met het normale onderhoud of laat je motor deze winter in topconditie houden met de BMW Wintercheck bij BIQER. Bij deze wintercheck wordt je motor gecontroleerd op alle belangrijke punten. Tevens zullen we het eventuele benodigde onderhoud in kaart brengen. Zo ben j e altijd zeker van een veilige motor in de donkere wintermaanden. De BMW Wintercheck wordt je nu aangeboden voor slechts € 44,95 incl. BTW. Bij de winterbeurt ontvang je tevens een set stijlvolle limited edition BMW Motorrad koffiekoppen in vintage BMW Motorrad design.

WINTERSTALLING BIJ BIQER

De perfecte start voor het nieuwe motorseizoen begint zodra het oude eindigt. Bij BIQER zetten we je motor niet zomaar in een hoekje. Ook dit jaar biedt BIQER weer de winterstalling aan. Ideaal als je in de winter geen motor rijdt, en je motor op een goede plek wil stallen. Bij BIQER staat je motor in een veilige en vorstvrije ruimte. Voor slechts € 1,- per dag staat je motor droog en verwarmd, wordt de accu onderhouden en wordt je motor uitgebreid gewassen. Je bent van harte welkom om je motor zelf te brengen, maar we halen hem ook graag kosteloos (tot 20km) bij je op. Ook ideaal om je motor meteen te laten onderhouden, zo staat hij helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

OCCASIONS VAN BIQER

Een mooi wisselend aanbod in vele categorieën bij BIQER. Van racer, tourmachine, allroad of scooter heeft BIQER op voorraad en keus, nu extra aantrekkelijk met € 350,- brandstof (vaak goed voor maar liefst 3.500 km rijplezier) of € 500,- gratis accessoires, aan jouw de keus. Kom langs en kijk naar de vele mooie motoren. Speciaal geselecteerd, goed onderhouden en met vele garanties mogelijk. Deze actie is geldig van 15 november tot 24 december 2019.

DE FEESTDAGEN KOMEN ERAAN!

Het lijkt nog ver weg, maar de feestdagen komen er weer aan. Daarom heeft BIQER de mooiste geschenken geselecteerd. Zo kun je iemand verrassen met een passend cadeau. Een mooie set om de motor mee te poetsen, of juist iets voor jezelf? Kom gerust eens langs om deze mooie producten te bekijken. Is het toch lastig om een passend geschenk te vinden? Hiervoor biedt de BIQER cadeaubon een mooie oplossing. Je bepaald zelf de waarde van de cadeaubon.

LICHT IN DE DUISTERNIS

"Zien en gezien worden", dat is een van de belangrijkste punten als het gaat om motorrijden tijdens de kortere dagen. Het is langer en eerder donker, dus zaak om zelf goed te zien en goed gezien te worden. Afgelopen jaar hebben wij voor velen al een LED conversie mogen doen. Hierbij wordt de halogeenlamp vervangen door een LED exemplaar, compleet met bijbehorende modules. Dit zorgt voor een enorme verbetering in lichtopbrengst. Bijkomend voordeel is dat het witte licht je BMW een moderne uitstraling geeft. We maken gebruik van topkwaliteit producten, welke 3x meer lichtopbrengst genereren én met twee jaar garantie komen. Mail gerust voor een vrijblijvende offerte.

NIEUWE MODELLEN VAN BMW DE F 900 R EN F 900 XR

Op de EICMA in Milaan heeft BMW Motorrad flink uitgepakt met nieuwe modellen die bij BIQER al in de loop van 2020 in de showroom zullen staan. De F 900 R als opvolger van de F 800 R en de geheel nieuwe sportieve allroad machine F 900 XR. Met meer dan 100 PK zijn deze tweecilinders in staat om volop rijplezier te geven. Houdt onze website in de gaten voor de introductie en kennismaking. De opvolger van de S 1000 XR is ook aangekondigd en zal later in 2020 bij BIQER in de showroom verschijnen. Uiteraard gemoderniseerd en verbeterde prestaties en minder kilogrammen maken deze motor nog completer.