Nieuwsbrief februari

Motorseizoen 2020 staat voor de deur!

Beste motorrijder,

De dagen worden al langer, een teken dat de lente en weer aan komt. Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten, en hebben we een mooi scala aan evenementen in 2020. Zo organiseren we een reis naar Garmisch-Partenkirchen, waar we via een aantal prachtige routes bij de BMW Motorrad days zullen aansluiten. Daarnaast is er de tweede editie van de BIG BIQER DAY, waar je wederom op nagenoeg alle modellen kunt proefrijden. Aansluitend is de dag erna de BIG BIQER TOUR. We verwelkomen je graag tijdens deze geweldige evenementen.

Team BIQER

Met BIQER naar de BMW Motorrad Days

Sinds 2001 is er in het eerste weekend van juli maar één plaats waar je moet zijn voor duizenden motorrijders: Garmisch-Partenkirchen. En daar is slechts één onderwerp: de BMW Motorrad Days. Dit jaar organiseert BIQER een fantastische 5-daagse reis met de meest prachtige motorroutes, prima hotels, goed eten en uiteraard de BMW Motorrad Days.

Via de zorgvuldig samengestelde routes kunnen we maximaal genieten van onze machines, met adembenemende uitzichten. De kosten voor deze volledig verzorgde, 5-daagse reis bedragen slechts € 619,- p.p. (+ € 80 toeslag voor een 1-persoonskamer). Wil je meer informatie of aanmelden? Kijk dan of onze website of mail direct!

Big BIQER Day 2020

28 maart is het weer tijd voor de BIG BIQER DAY. Dit jaar pakken we nog grootser uit dan vorig jaar. Wederom hebben we bijna alle huidige BMW modellen beschikbaar voor proefritten. Heb je altijd al eens op die ene motor willen rijden? Dan is dit nu je kans!

Verder is er van alles te beleven in én om het pand. Diverse demonstraties met motoren en een 3D-simulator. Rij jij de snelste tijd op Assen met de racesimulator?

Natuurlijk wordt er gezorgd voor de beste koffiespecialiteiten door onze barista, en mag ook de échte Duitse Bratwurst niet ontbreken!

Zien we jou ook 28 maart? Hou voor meer informatie onze pagina in de gaten.

Big BIQER Tour 2020

Naast de BIG BIQR DAY organiseren we dit jaar de dag erna een mooie tour door al het moois dat Limburg te bieden heeft. 29 maart gaan we genieten van onze motoren, het prachtige landschap en alle heerlijke regionale delicatessen. Uiteraard kunnen we de dag niet afsluiten zonder een heerlijke BBQ bij BIQER.

Heb je tijdens de BIG BIQER DAY jou droom motor gezien tussen ons aanbod van occasions? Dan hebben wij een uniek aanbod: rij op dié motor de tour en rij de beste proefrit die je maar kan bedenken. Vraag bij interesse naar de voorwaarden.

Meld je nu aan voor deze onvergetelijke dag! Deelname is slechts € 35,- inclusief uitgebreide lunch, twee stops met koffie/thee en wat lekkers, en afsluitend de BBQ.

Motor huren? Reserveer nu!

BIQER werkt voor de verhuur samen met Motoshare. Je kunt via Motoshare veilig en vertrouwd een motorfiets huren. Én een bijkomend voordeel is dat je geen borg hoeft te betalen!

Uiteraard hebben we een compleet aanbod geselecteerd van moderne motoren, boordevol opties. Ga jij lekker met je vrienden een weekendje Eifel doen? Huur dan bij BIQER de perfecte motor! Je krijgt voor iedere huurdag 175 vrije kilometers. Mocht je meer kilometers willen rijden komt hier 0,24 cent per kilometer bij. Deze betaal je gewoon achteraf.

Alle motoren die aangeboden worden voor verhuur zijn zonder koffers en navigatie. Wil je toch graag één of meerdere koffers, of een navigatiesysteem huren? Vraag dan naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Wil je graag met een huurmotor op vakantie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden om een motorfiets voor een langere termijn, of meer kilometers te huren.