BMW S 1000 RR

Dé ultieme superbike

De BMW S 1000 RR is de motor waar vele liefhebbers lange tijd van hebben gedroomd. De RR ademt snelheid en het strakke design is een lust voor het oog.

 

Het karakter van de RR

De BMW S 1000 RR beschikt over 152 kW (207 pk), een maximale koppel van 113 Nm bij 11.000 t/min en een koppelkromme van tenminste 100 Nm over een toerengebied van 5.00 tot 14.500 t/min. Hierdoor kan deze superbike zijn kracht optimaal benutten waardoor het nog beter kan presteren.

Een verfrissend design

Het design van de RR is zoals verwacht verfrissend en perfect gestroomlijnd. Zo is de ergonomische zitpositie verder geperfectioneerd en zijn het frame- en kuip ontwerp ook gewijzigd. Andere wijzigingen zijn bijvoorbeeld de knipperlichten die zich nu in de spiegels bevinden waardoor naast de look ook de zichtbaarheid op de weg verbeterd is. Verder is de kentekenplaathouder naast de kentekenplaatverlichting uitgerust met LED-knipperlichten, achterlicht en remlicht.

Afgeslankt maar volmaakt

De BMW S 1000 RR is verder op diverse onderdelen afgeslankt in gewicht waardoor de dynamiek verbeterd is. Zo is het frame-ontwerp en het rijwielgedeelte lichter van gewicht en is het gewicht ook beter over de motor verdeeld. Dit is mede tot stand gekomen door de nieuwe geïmplementeerde ophanging genaamd “Flex Frame”. 

Het uiteindelijke rijklaargewicht van de RR komt op een minimum van 193,5 kg. Dit kan uiteraard oplopen als er voor extra opties wordt gekozen.

 

De highlights van de BMW S 1000 RR

De RR is uitgerust met de nieuwe BMW ShiftCam Technology welke zorgt voor een variabele klepslag en kleptiming. Verder is de motor uitgerust met Dynamic Traction Control en ABS Pro wat een positief effectief heeft op de rijveiligheid en de dynamiek. Optioneel kan je de RR uitrusten met Dynamic Damping Control (DDC), welke binnen 10 milliseconden de demping perfect aanpast aan het wegdek. 

Uiteraard is de BMW S 1000 RR uitgerust met een 6,5 inch TFT-display welke, zonder je handen van het stuur te halen, bestuurbaar is door de Multi-Controller.

 

Financieren of leasen

Enthousiast geworden over deze superbike? Dan kun je bij BIQER kiezen voor een financiering of een leaseconstructie. Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden en/of bekijk onze financieringsmogelijkheden

BIQER voorziet als exclusieve BMW Motorrad Dealer zijnde je graag van het beste advies en de beste service. Zo kun je voor je tot aankoop overgaat een proefrit maken op het door jou gewenste model. Vraag naar de mogelijkheden of plan eenvoudig een proefrit online.

 

Download de brochure

Wil je meer informatie over de BMW S 1000 RR? Download dan de brochure.