BMW R 1250 R

Zo veelzijdig en krachtig als nooit tevoren.

De nieuwe BMW R 1250 R beschikt over een vurige, snelle maar vooral een dynamische uitstraling. De implementatie van de nieuwe boxermotor, welke beschikt over een nieuw koppel van maximaal 143 Nm, zorgt voor meer kracht dan ooit tevoren. 

Nog betere prestaties

De BMW R 1250 R is uitgerust met een nieuwe techniek: de BMW ShiftCam technologie. Dit houdt in dat het motorblok is uitgerust met verstelbare nokkenassen waardoor het optimaal kan presteren bij elk toerental. Door deze techniek vindt er een effectievere verbranding plaats waardoor de motor nog beter functioneert. 

Ook de uitbreiding van de cilinderinhoud tot 1.254 cc en een maximale koppel van 143 Nm zorgt ervoor dat je met nog meer vermogen uit elke bocht kan accelereren.

 

Kenmerkend design van de BMW R 1250 R

De BMW R 1250 R verschilt qua uiterlijk niet veel van zijn voorganger, de R 1200 R. De motorspoiler van de 1250 R beschikt over een andere vorm doordat de radiateur is afgedekt. Ook de led-koplamp en het kleuren TFT-display zijn kenmerkend voor de 1250 R.

De nieuwe basiskleur ‘Black Storm Metallic’ zorgt voor een fraai design. Samen met de goudkleurige voorvork en de rode belettering is dit een prachtige combinatie. Een combinatie die je laat opvallen tijdens je rit en blikken laat volgen.

 

Intelligente noodoproep

Uit alle vernieuwde opties springt er één uit welke we graag toelichten. De ‘eCall’ is een intelligente noodoproep die bij een ongeval automatisch contact opneemt met het BMW Callcenter waardoor de hulpdiensten direct ingeschakeld worden. Tevens geeft eCall de locatie van de motorfiets door en kan er eventueel een eerste gesprek met de betrokkene worden gehouden. 

Uiteraard beschikt eCall ook over een handmatige functie zodat bijvoorbeeld andere verkeersdeelnemers geholpen kunnen worden.

 

Financieren of leasen

Bij het aanschaffen van een BMW R 1250 R kun je kiezen voor een financiering of een lease. We tonen je graag naar onze financieringsmogelijkheden

Als exclusieve BMW motorrad dealer kunnen wij je voorzien van het beste advies. Wil je graag een proefrit maken of heb je een vraag/opmerking neem dan contact met ons op.