BMW R 1250 GS Adventure

Met nog meer drang naar avontuur.

De nieuwe BMW R 1250 GS: geconcentreerde prestaties en indrukwekkende efficiëntie. Met de nieuwe BMW R 1250 GS zal je de nieuwe boxer nog meer direct ervaren. Nieuwe stijlvarianten en lakkleuren, talrijke technische details en spannende individualiseringsopties versterken het karakter.
 

BMW R 1250 GS heeft sterke prestaties

De toename van het motorvermogen levert je meer prestaties - 100 kW (136 pk) en 1.254 cc. Het variabele nokkenasregelsysteem BMW ShiftCam zorgt voor een superieure vermogensafgifte - in het hoge en lage toerengebied. Zo krijg je meer controle over elke rijsituatie. Meer vermogen, meer cilinderinhoud en een hogere efficiëntie. De sterke prestatie van de nieuwe R 1250 GS doen je verbluffen.

 

Opvallend en kenmerkend. Kies je stijl

Deze superieure motorfiets kenmerkt zich aan zijn strakke en robuuste design. Hierbij kun je kiezen tussen vier verschillende lakkleuren. Deze variëren van een black storm metallic look tot de 3-kleuren stijlvariant; wit, rood en blauw. Dit kenmerkt het avontuurlijke en stijlvolle karakter van de BMW R 1250 GS

Duidelijk zicht in het donker van de nacht

De motorfiets is uitgerust met een 6,5 inch TFT-kleurendisplay. Deze display toont informatie zoals snelheid, toerental, navigatie, telefonie, media en nog veel meer voertuiginformatie. Deze slimme technologie past zich automatisch aan aan de weersomstandigheden. Is het buiten donker of rijdt je door een tunnel? De kleurendisplay past ziet dit direct en past zich aan.

Extra veiligheid geeft je controle

Daarnaast geniet dit model van een LED-koplamp waarbij het licht witter is dan voorheen. Hierdoor zie je contouren duidelijker en ben je instaat eerder te anticiperen op de situatie. Ook zorgt de Hill Start Control (HSC) voor extra veiligheid. Met deze functie overmeester je gemakkelijk elke helling. Onverwacht remmen wordt weer geoptimaliseerd door de Dynamic Brake Control.

Een breed scala aan opties die een avontuurlijke rit met het meeste gemak doet ervaren. Stel je eigen perfecte motorfiets samen om aan al je wensen te voldoen.

Financieren of leasen

Bij het aanschaffen van een R 1250 GS kun je kiezen voor een financiering of een leasen. We tonen je graag naar onze financieringsmogelijkheden

Als exclusieve BMW motorrad dealer kunnen wij je voorzien van het beste advies. Wil je graag een proefrit maken of heb je een vraag/opmerking neem dan contact met ons op.