BMW Navigator VI

De BMW Navigator VI wijst je niet alleen de weg, maar vergroot ook het rijplezier. De Navigator VI bepaalt je route zeer nauwkeurig. Door het navigatiesysteem te koppelen met je smartphone, blijf je op de hoogte van de laatste verkeersinformatie en up-to-date weerberichten.

De Navigator VI is voorzien van een groot, 5 inch display. Door de circulaire polarisatiefilter (CPOL) op het display hoef je een onleesbaar scherm in direct zonlicht niet langer te vrezen. De polarisatiefilter garandeert optimale leesbaarheid onder alle soorten weersomstandigheden.

Wil je de Navigator VI ook gebruiken in je auto? Geen probleem! Met de optionele auto-inbouwkit kun je de navigatie ook optimaal gebruiken als auto-navigatiesysteem.

Overtuigd van de BMW Navigator VI of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag met de keuze van jouw volgende navigatiesysteem. Daarnaast sluiten wij geheel vrijblijvend het systeem aan op je motor.

 

Waarom de BMW Navigator VI hét navigatiesysteem voor jou is

  • Door de BaseCamp routeplan software is het mogelijk om gepersonaliseerde en zeer gedetailleerde routes samen te stellen. Verschillende opties waaronder ‘bochtige wegen’, ‘hoofdwegen vermijden’ en ‘rondrit’ zorgen voor een unieke rijervaring.
  • De Navigator VI geeft een nauwkeurige omschrijving wanneer je een handeling moet uitvoeren. Exacte locaties zoals gebouwen, verkeerslichten en verkeersborden worden als referentiepunt gebruikt.
  • De nieuwste functie ‘muziek streamen’ in combinatie met de ingebouwde bluetooth-technologie, zorgt ervoor dat je tijdens het rijden kunt luisteren naar muziek die je opgeslagen hebt op je smartphone.
  • Via de Navigator VI is het mogelijk om (compatibele) actie-camera’s aan te sturen. 
  • Het grote 5 inch scherm is optimaal geschikt voor alle soort weersomstandigheden. Zowel in direct zonlicht, als in de regen is het scherm goed af te lezen.

Wat zit er in de verpakking

Bij aanschaf van de BMW Navigator VI kun je de volgende onderdelen in de verpakking verwachten:

  • BMW Navigator VI
  • Opberghoes
  • USB kabel
  • Documentatie

 

Algemene specificaties

Afmetingen: 13,6 x 8,4 x 2,4 cm (BxHxD)

Schermgrootte: 12,7 cm diagonaal (5 inch)

Schermresolutie: 800 x 480 pixels (BxH)

Type scherm: TFT-kleurenscherm (65.000 kleuren) met witte achtergrondverlichting, hoge helderheid, automatische dag-/nachtmodus

Gewicht: 288 g

Intern geheugen: 16 GB

Aansluiting voor micro-SD-kaart: Ja (voor SDXC-kaarten tot 64 GB)

Batterij: (oplaadbare) Lithium-ion batterij

Levensduur batterij: Tot 4 uur (afhankelijk van gebruik en instellingen)

Waterbestendigheid: IPX7 (beschermt tegen alle weersomstandigheden)