BMW motor verhuur

BIQER verhuurt nu exclusieve BMW motoren. Voor zowel een kortere of een langere periode kun je een motorfiets huren. Een handige oplossing voor degene die graag een lang weekend of juist één dag motor willen rijden! Je ervaart het landschap op een totaal andere manier en voelt de vrijheid van het motorrijden.

Ook voor een langere periode kun je een motor huren, als je bijvoorbeeld op vakantie wilt gaan. Waar je een motor ook voor nodig hebt, bij BIQER huur je nu jouw favoriete BMW uit onze collectie. 

Korte of lange periode huren

Via Motoshare verhuren wij zorgeloos en veilig onze motoren. Met een breed scala aan BMW motoren zit er voor iedereen iets tussen. De motoren voor kortverhuur kun je gemakkelijk boeken via Motoshare. Hier kun je bekijken of de motor beschikbaar is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Een huurdag heeft een aantal standaard opties via Motoshare. Met onze BMW motor rijdt je 175 kilometer vrij, met een meertarief van €0,25 per extra kilometer. Hiernaast maak je gebruik van je allrisk verzekering. Binnen de verzekering heb je bij schade als huurder, €1000 eigen risico. De aantal vrije kilometers zijn voor elke BMW motorfiets hetzelfde.

Wil je graag een motor voor langere periode?

Wil je graag een motor boeken voor een langere periode? Kom langs bij onze vestiging in Eindhoven en onze specialisten vertellen je alles over de mogelijkheden. Dit kan natuurlijk ook telefonisch. Huren voor een langere periode gaat niet via Motoshare, maar via BIQER.

Voorwaarden

Voor alle motoren in Nederland gelden dezelfde voorwaarden. Pechhulp in heel Europa is inbegrepen, het is niet toegestaan om off-road te rijden en de motor moet volgetankt terug worden gebracht. Alle voorwaarden worden vooraf bekend gemaakt.

BIQER BMW Motorrad dealer

BIQER wil voor iedereen motorrijden mogelijk maken. Het gevoel wat een motorrit met je doet moet voor iedereen toegankelijk zijn. Ook al heeft niet iedereen het budget om eigenaar te worden van een eigen motor. Met onze oog voor kwaliteit zorgen wij ervoor dat elke verhuurde motor aan het hoge standaard voldoet BMW. Je verwachting zullen we overtreffen!