BMW motor verhuur

Op dit moment verhuurt BIQER tijdelijk geen motoren via Motoshare, houdt de pagina in de gaten voor updates

In samenwerking met Motoshare verhuurt BIQER nu exclusieve BMW motoren. Je kunt via Motoshare veilig en vertrouwd een motorfiets huren. Voor zowel een kortere of een langere periode. Een handige oplossing voor degene die graag een lang weekend of juist één dag motor willen rijden! Je ervaart het landschap op een totaal andere manier en voelt de vrijheid van het motorrijden.

Ook voor een langere periode kun je een motor huren, als je bijvoorbeeld op vakantie wilt gaan. Waar je een motor ook voor nodig hebt, bij BIQER huur je nu jouw favoriete BMW uit onze collectie. Een van de voordelen is dat je geen borg hoeft te betalen!

 

Korte of lange periode huren

Via Motoshare verhuren wij zorgeloos en veilig onze motoren. Met een breed scala aan BMW motoren zit er voor iedereen iets tussen. De motoren voor kort-verhuur kun je gemakkelijk boeken via Motoshare. Hier kun je bekijken of de motor beschikbaar is en wat de bijbehorende kosten zijn. 

Een huurdag heeft een aantal standaard opties via Motoshare. Met onze BMW motor rijdt je 175 kilometer vrij. Mocht je meer kilometers willen rijden dan komt hier 0,24 cent per kilometer bij. Deze betaal je dan gewoon achteraf. Hiernaast maak je gebruik van je allrisk verzekering. Binnen de verzekering heb je bij schade als huurder, €1000 eigen risico. De aantal vrije kilometers zijn voor elke BMW motorfiets hetzelfde.

Wil je graag een motor voor langere periode?

Wil je graag een motor boeken voor een langere periode? Kom langs bij onze vestiging in Eindhoven en onze specialisten vertellen je alles over de mogelijkheden. Dit kan natuurlijk ook telefonisch. Huren voor een langere periode gaat niet via Motoshare, maar via BIQER.

Alle motoren die aangeboden worden voor verhuur zijn zonder koffers en navigatie. Wil je toch graag één of meerdere koffers, of een navigatiesysteem huren?

Vraag dan naar de mogelijkheden 

Voorwaarden

Voor alle motoren in Nederland gelden dezelfde voorwaarden. Pechhulp in heel Europa is inbegrepen. Het is niet toegestaan om off-road te rijden en de motor moet volgetankt terug worden gebracht. Alle voorwaarden worden vooraf bekend gemaakt. 

BIQER BMW Motorrad dealer

BIQER wil voor iedereen motorrijden mogelijk maken. Het gevoel wat een motorrit met je doet moet voor iedereen toegankelijk zijn. Ook al heeft niet iedereen het budget om eigenaar te worden van een eigen motor. Met ons oog voor kwaliteit zorgen wij ervoor dat elke verhuurde motor voldoet aan de hoge BMW-standaard. Je verwachting zullen we overtreffen!

Wil je graag met een huurmotor op vakantie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden om een motorfiets voor een langere termijn of meer kilometers te huren.

Een motor huren?

Wil je een motor voor een langere tijd huren? Neem dan contact op met BIQER om de mogelijkheden te bespreken.