BMW G 310 GS

Op naar avontuur

De BMW G 310 GS is een lichtvoetige maar krachtige eencilinder die garant staat voor het nodige rijplezier.

1-Cilinder 4-taktmotor voor de ultieme beleving

De BMW G 310 GS beschikt over een vloeistofgekoelde 1-cilinder 4-taktmotor met een cilinderinhoud van 313 cc. Ondanks een vermogen van 25 kW bij 9.500 t/min en een koppel van 28 Nm bij 7000 t/min is de G 310 GS extreem zuinig. Zo is het benzineverbruik slechts 3,3 liter op 100 km. Al met al staat de G 310 GS garant voor de nodige kracht en acceleratie.

De BMW G 310 GS: onconventioneel maar dynamisch

Wat opvalt aan de G 310 GS is dat de 1-cilindermotor naar achteren helt en de cilinderkop zelfs 180 gedraaid is. Het onorthodoxe ontwerp maakt het mogelijk dat het zwaartepunt lager én dichterbij het voorwiel ligt. Dit ervaar je voornamelijk bij het nemen van bochten omdat de G 310 GS hier geen enkele moeite mee ervaart.

Buiten een onconventioneel ontwerp is de kwaliteit en expertise van BMW terug te vinden in de prestaties. Mede door een effectieve verbranding gecombineerd met het secundaire luchtsysteem wordt ruimschoots voldaan aan de strikte Euro 4-emissienorm.

 

Comfortabel en toegankelijk

Om het rijden met de BMW G 310 GS toegankelijk te maken is rekening gehouden met de lengte van de bestuurders. Zo zijn de voetsteunen, bedieningselementen en het stuur zo geplaatst dat het voor iedere lengte toegankelijk is. Ook de standaard zithoogte van slechts 835 mm met een lagere en hogere variant spelen hier een grote rol in.

Verder is het rijden op iedere ondergrond mogelijk door het 19 inch voorwiel, een veerweg van 180mm en een stabiele vork. Uiteraard ontbreekt de ABS niet op dit model. Voor off-road gebruik kan je daarentegen wel ABS uitschakelen voor een maximaal rijplezier.

 

Financieren of leasen

Ben je benieuwd naar de BMW G 310 GS? Dan helpen we je bij BIQER graag verder! Zo kan je kiezen voor een financiering of een leaseconstructie. Voor meer informatie kun je terecht bij onze medewerkers of bekijk onze financieringsmogelijkheden.

Als exclusieve BMW Motorrad Dealer voorziet BIQER je graag van de beste service en passend advies. Zo kun je vooraf een proefrit maken welke je eenvoudig online kan plannen of vraag het aan één van onze medewerkers.

 

Download de brochure

Wil je meer informatie over de BMW G 310 GS? Download dan de brochure.