BMW F 900 R

Uitdagend en dynamisch

De BMW F 900 R is een dynamische roadster in het middenklasse segment. Ontworpen voor uitdagingen zorgt deze motor voor maximaal rijplezier.

Het karakter van de F 900 R

De BMW F 900 R beschikt met een 2-cilinder lijnmotor over 895 cc, een vermogen van 77 kW (105 pk) en een koppel van 92 Nm bij 6.500 t/min. De A2-uitvoering beschikt over een vermogen van 70 kW (95 pk) bij 8.000 t/min en een koppel van 88 Nm bij 6.750 t/min.

Door deze specificaties is de F 900 R zeer geschikt voor een A2-uitvoering en makkelijk om te zetten zodra je over een A-rijbewijs beschikt.

 

Een maximale uitrusting

De BMW F 900 R is uitgerust met het bekende TFT-kleurendisplay. Deze is uitgerust met connectivity, complete led-knipperlichten en koplamp, ASC en een 12V aansluiting. De standaard rijmodi Rain en Road zijn standaard geïnstalleerd terwijl de rijmodi Dynamic, Dynamic Pro, Dynamic Traction Control (DTC) en Dynamic Brake Control (DBC) optioneel zijn. 

Wat ook zeker een prima toevoeging is, is de adaptieve bochtverlichting. De verlichting werkt automatisch bij het bereiken van een hellingshoek van 7 graden. Hierdoor wordt iedere bocht optimaal verlicht zodat je altijd veilig en voldoende verlicht kan rijden.

 

Meer dan alleen rijplezier

Buiten het feit dat de F 900 R voor maximaal rijplezier zorgt, is ook veel tijd gestoken in het design. Zo benadrukken de scherpe contouren het flexibele en atletische vermogen van deze motor. Om een kortere en slanke achterkant te realiseren is een compleet nieuw ontworpen stalen subframe ontwikkeld. Verder is gebruik gemaakt van een stalen brugframe zodat het motorblok als dragend deel fungeert en de benzinetank zit verder naar voren.

Tot slot is voorkant uitgerust met een 43mm upside-down voorvork, welke voorzien is van een 135mm veerweg. Het achterwiel wordt afgeveerd door middel van een monoshock met een veerweg van 142mm. In het geval van ESA kan de veervoorspanning en demping worden aangepast.

 

Financieren of leasen

Voor de middenklasse is deze topper een uitstekende motor. Ben je enthousiast geworden? Dan kan je bij BIQER een proefrit maken welke je bij één van onze medewerkers kan inplannen of eenvoudig online kan boeken.

Als exclusieve BMW Motorrad Dealer voorzien we je bij BIQER graag van het beste advies en de beste service. Zo kun bij aanschaf van een motor kiezen voor een financiering of een leaseconstructie. Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze medewerkers of bekijk onze financieringsmogelijkheden.

Download de brochure

Wil je meer informatie over de BMW F 900 R? Download dan de brochure.