Afgelast: Big Biqer Tour 2020

Afgelast

UPDATE: BIG BIQER TOUR  AFGELAST WEGENS HET CORONAVIRUS.

Gezien de nieuwe ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om zowel de Big Biqer Day als de Big Biqer Tour af te gelasten.

Beide evenementen zouden we graag in een later stadium alsnog willen laten plaatsvinden, maar dat is afhankelijk van hoe van de ontwikkeling van de situatie.

Zodra er nieuwe data bekend zijn zullen wij dit via onze nieuwsbrief en sociale media melden.

We hopen op je begrip voor deze beslissing.

Big Biqer Tour 2020

Naast de BIG BIQER DAY organiseren we dit jaar de dag erna een mooie tour door al het moois dat Limburg te bieden heeft. 29 maart gaan we genieten van onze motoren, het prachtige landschap en alle heerlijke regionale delicatessen. Uiteraard kunnen we de dag niet afsluiten zonder een heerlijke BBQ bij BIQER.

Heb je tijdens de BIG BIQER DAY jou droom motor gezien tussen ons aanbod van occasions? Dan hebben wij een uniek aanbod: rij op dié motor de tour en rij de beste proefrit die je maar kan bedenken. Vraag bij interesse naar de voorwaarden.

Meld je nu aan voor deze onvergetelijke dag! Deelname is slechts € 35 ,- inclusief uitgebreide lunch, twee stops met koffie/thee en wat lekkers, en afsluitend de BBQ.