Slechts 1,99% rente* op een financiering!

BMW Motorrad 3asy Ride is een aantrekkelijk financieringsaanbod van BMW Financial Services voor zakelijke én particuliere klanten.

BMW Motorrad 3asy Ride

Met BMW Motorrad 3asy Ride biedt BMW Financial Services een aantrekkelijke financieringsregeling aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met 3asy Ride is het mogelijk om een nieuwe BMW motorfiets naar keuze te rijden tegen een scherp tarief van € 58,- voor zakelijke klanten en € 65,- voor particuliere klanten. Daar bovenop is het rentetarief tijdelijk 1,99%* waardoor je tegen een zachte prijs een nieuwe BMW motorfiets kunt rijden.

*actie is geldig t/m 30 juni 2021

Hoe werkt 3asy Ride?

Met een financiering van 3asy Ride doe je aanbetaling van slechts 33% en na afloop van het contract nog eens 33%. Het resterende bedrag los je af in 33 maanden tegen een rentetarief van slechts 1,99% voor een nieuwe BMW motorfiets en 3,33% voor een occasion.

De voordelen van zakelijk rijden

Een motor op naam van de zaak is ook interessant voor werkgevers. Welke voordelen biedt dat dan?

Ten eerste betaal je geen bijtelling over de catalogusprijs. Daarnaast hoef je enkel je privé gereden kilometers op te geven waarbij de bijtelling wordt berekent aan de hand van de werkelijke kilometerkostprijs. Woon-werkverkeer wordt daarbij gerekend als zakelijk verkeerd waardoor de bijtelling al gauw afneemt.

Accessoires en kleding

BMW 3asy Ride geldt ook voor originele BMW Motorrad kleding en accessoires. Zo financier je je kleding of accessoires mee tot een maximum van 20% van de aanschafwaarde van je motor. Hierbij geldt wel een maximum van € 3.000,-.