Nieuwsbrief Oktober 2019

Beste relatie van BIQER,

Het nazomeren is begonnen en er zijn wellicht wat mindere weersomstandigheden, maar vaak zitten er nog genoeg mooie dagen tussen om lekker de motorfiets te pakken.


Uiteraard blikken wij terug op de vernieuwing van de straat. Enkele weken is onze toegang wat minder mooi geweest, maar het ziet er weer fantastisch uit nu en we zijn weer goed bereikbaar, dus je bent van harte welkom.

Namens team BIQER

HET IS OKTOBERFEST BIJ BIQER!

Traditioneel is het Oktoberfest losgebarsten en hieraan hebben we vele leuke producten en acties verbonden zodat

eenieder hier zijn voordeel mee kan doen.


● Actie GS Trophy kledingpakketten!
In de periode van 1 oktober tot 30 november extra voordeel op het Rallye of EnduroGuard pak in combinatie met Rallye handschoenen en Gravel/Venture Grip laarzen. Nu van ± € 1.700,- voor € 1.400,- inclusief BTW. Dat is meer dan 20% korting!
● 20% korting op kleding en accessoires bij aanschaf Premium select motor!
Bij aanschaf van een BMW motor uit onze Premium Selection kun je nu kleding en accessoires aanschaffen met maar liefst 20% korting. Deze korting is geldig op het gehele assortiment!
● Voordeel op geselecteerde voorraadmodellen!
Nieuwe motoren uit onze voorraadselectie met een maximaal shoptegoed van € 1.250,-. Kom gezellig langs en overleg op onze biertafel naar de verschillende mogelijkheden en acties tijdens dit Oktoberfest! Daarnaast kun je gratis deelnemen aan de motorclinic by BIQER door Luc Branten!

BIQER'S SERVICE UPGRADE

Mocht je jouw BMW de komende maanden wat minder gebruiken is het aan te raden om het jaarlijkse onderhoud te laten uitvoeren. Door dit buiten het motorseizoen te doen staat je motor helemaal klaar voor het motorseizoen 2020. Wij komen je motorfiets gratis ophalen of terugbrengen*, en zorgen dat hij netjes gewassen weer terug komt. Tevens is er de mogelijkheid om het onderhoud te combineren met de winterstalling. Je BMW staat veilig, vertrouwd en verwarmd bij BIQER.

DEMOSALE BIJ BIQER

Afgelopen maanden hebben weer vele motorrijders mogen proeven van de verschillende modellen die BMW te bieden heeft. Deze jonge motoren komen nu te koop. Een mooi actueel aanbod voor messcherpe prijzen. Hierboven staat een kleine selectie van het mooie aanbod, allen BTW motoren. Voor het complete aanbod verwijzen wij naar de website.